I jestem po zakupie.
Udało mi się wyrwać PS-a za super cenę.
Była świetna oferta w Mediaexpercie. Nie dość, że był w promocji, to jeszcze bez Vatu. I wyszło 1310zł za zestaw PS3 slim 250Gb + Fifa10 +oryg. pilot + oryginalny kabel HDMI. Czyli zestaw w tej cenie rewelacja.
Była też wersja tylko PS3 250gb slim+ Fifa10 za 1180zł. Zważywszy na cenę Fify konsola wychodziła za około 1000zł! Jednakże zdecydowałem się na dedykowany zestaw, bo wychodziło minimalnie taniej- chyba niecałe 20zł mniej, niż dokupując kabel i pilota oddzielnie.
Przy okazji skorzystałem z promocji bez vat i dokupiłem DS3, zestaw Singstar Polskie Hity z oryg. mikrofonami i Ratcheta- Quest for booty (Fifka dla syna, Singstar dla córki i Rachet dla obu). Wszystko wyszło około 1680zł, czyli niemalże jak za darmo.

Na necie za taką cenę w życiu bym tego zestawu nie ogarnął (a obserwuję rynek już ze 2-3 miesiące).
Dodam, że ledwo się wyrobiłem, bo w okolicznych Mediaexpertach zestawy i konsole bez zestawów poszły niemalże od ręki, tylko w Ostrołęce zostały 2 sztuki i zamówiłem telefonicznie, żeby mi odłożyć.Miałem farta, bo zanim dojechałem, to ten drugi już poszedł.
I jestem bardzo zadowolony. Teraz tylko czekać na święta, bo to wszystko jest docelowo na prezent dla dzieciaków (przyznam bez bicia, że troszeczkę

myślałem również o sobie

).