Gdzie kupujecie filmy blu-ray? Najlepsze oferty i promocje.

enocyl

Banned
Tak, ja wiem. To moje słowa.
Ale czas to pieniądz, a ja zaczynam doceniać szybki dostęp.
Chyba zrzucę niezależnie wszystkie filmy na HTPC.
Plyty to zło. Wyrzuciłem wszystkie gry jakie udało się dopisać do Steam itd. Jak mam ochotę w którąś pograć to po prostu ją pobieram. Ostatnio naszło mnie na Far Cry 3. 10GB pobrało się w 4-5 minut.
Dla mnie najlepsza by była taka biblioteka on-line filmów. Coś jak Netflix, ale z kopiami BluRay 1:1. Coraz więcej osób ma szybkie łączą, więc to nie problem.
Zdaje sobie sprawę, że na tę chwilę nie ma co liczyć na takie coś, dlatego mam 10 TB miejsca w HTCP, ale może kiedyś? :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Skłaniam się ku temu własnie.
Ale dla mnie płyty, to nie zło. Tego nigdy nie powiem o filmach.
Natomiast w przypadku gier, 100% zgody. Nie wyobrażam sobie całej tej biblioteki na fizycznych nośnikach zamiast błyskawicznego dostępu na Steamie.
Ja jestem amatorem kolekcjonerem, lubię coś mieć fizycznie, ale na ta chwilę widziałbym u siebie całą kolekcję właśnie na HDD.
To równie piękna sprawa, no i błyskawiczny dostęp, a ja lubię latać po różnych scenach i delektować się wybranymi fragmentami.

Jakieś propozycje jak to wszystko szybko ogarnąć?
Mam ok. 200 filmów na BR.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem ile dokładnie, kiedyś liczyłem i wrzucałem na forum.
Ok. 20 szt. zostało mi zwrócone, kilka też doszło, inne znowu pożyczyłem.
Ja nie sępie jak inni, jak ktoś chce to bierze całą paczkę i tyle, a że połowa potem nie wraca to już inna sprawa, a ja się nigdy nikogo nie proszę.
Także będzie jakoś tak. Nie ma znaczenia. Nie szaleje już.
Sporo kiszek, wrzucane na jeden raz do koszyka.
Nie mają dla mnie wartości żadnej.
Inne znowu trzymam dla samych fragmentów, a są też takie które muszę mieć z szacunku do samego siebie - jako kinomaniaka.
A znowu sprzedawać za grosze mi się nie opłaca.

Od Racco też kupiłem kilka (chyba z 10?) nie pamiętam, w sumie też kiszki, ale potraktowałem to zamiast biletu do kina. No i co mam z tym teraz zrobić. Leżą gdzieś ;)

Ostatnia edycja:

Kadajo

New member
Bez reklam
Ja dzis zakupiłem Avatara 3d, trafiłem na niego przypadkiem w mm. 46zl, bylo o tyle śmiesznie że wyszedłem z nim i Oledem 55eg910v 😆

zgred72

Member
Na MediaMarkt.pl w promocyjnych cenach Saga Zmierzch: Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie - 29.99 zł, Mechanik: Prawo zemsty - 19.99 zł i Złodziejski kodeks - 19.99 zł, Pozwól mi wejść / Ostatni egzorcyzm / Pogrzebany - 19.99 zł, Furia - 19.99 zł.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Na MediaMarkt.pl w promocyjnych cenach Saga Zmierzch: Zmierzch, Księżyc w nowiu, Zaćmienie - 29.99 zł, Mechanik: Prawo zemsty - 19.99 zł i Złodziejski kodeks - 19.99 zł, Pozwól mi wejść / Ostatni egzorcyzm / Pogrzebany - 19.99 zł, Furia - 19.99 zł.
Sagę - Księżyc... to ja Ci oddam za pół ceny albo zamienię :D

Do góry