Oczywiście że posiada polski język, a na gwarancję nie ma wpływu, przecież Samsung udostępnia go oficjalnie, nawet w Menu są opcje aktualizacji.Mam pytanie dotyczące firmware. Jak się sprawdza aktualnie zainstalowaną wersję, i czy wersja T-VALDEUC-3009.2 posiada polski język? I jeszcze jedna sprawa: gwarancja?
Mam ten sam soft i mimo, ze nie dziala mi yahoo to na razie nie mam zamiaru jego zmiany.Witam,czy jest sens robić aktualizację wersji do nowszej?Posiadam firmware 2010/10/11_002004.Wiele czytałem w tym dziale o nowszych wersjach firmware i naprawdę nie wiem co zrobić.Jeśli chodzi o matryce to mam wersję AA01-pytanie czy to lepsza czy gorsza matryca?Bardzo proszę o odpowiedź.
Czytałem,że c 650 odtwarza mkv tylko do High@L4.1 i w moim przypadku tak jest.Media info i wiesz wszystko ,profil 5.1 nieobsługiwanyZainstaluj sobie na kompie najlepiej MediaInfo (jest w pakiecie kodeków K-Lite) i sprawdź kilka parametrów.
Pierwsze co to może być to Format probile wyższy od High@L4.1 lub po prostu występują w twojej nazwie dwie kropki, tzn. tuż przed rozszerzeniem (tak ma zostać) i między 5 a 1 jest kropka (zlikwiduj).
Najlepiej zmień na krótszą prostszą nazwę ten plik i sprawdź. Opisz efekt
Możesz zaktualizować, teraz łatwo można wrócić do starego softu. http://www.hdtv.com.pl/forum/samsun...ranie-starszej-wersji-firmware-t-valdeuc.html
mva od AUO raczej nie mogą się równać z spva od samsunga.
Hej,
A jak się ma kwestia aktualizacji firmware'u do uprzednio odblokowanej funkcji PVR? Czy jak zaktualizuję się do T-VALDEUC-3009.2 to nadal będę mógł korzystać z PVR, czy też cały proces odblokowania PVR będzie musiał być powtórzony ponownie?
Pzdr
pisząc krótko- masz dobrą matrycę, jesli chcesz więcej to "wejdź" w temat o serii C650, jak poszukasz moje posty to powinieneś temat matryc sobie w tym modelu wyjaśnić gdyż zadawałem te pytania a potem też pisałem na jakich stronach temat jest wyjasniony.Mam pytanko do kolegów -na mojej nalepce z boku LE40C650 widnieje nr 01 -chodzi zapewne o matryce, co to za matryca jest, czy ktoś również ma takie oznaczenie?