Najnowsza wersja 3009.2 blokuje dostęp do PVR i ja niestety już nie mam możliwości wejścia do w/w menu, może ktoś jest w stanie mi pomóc ?
Na moim TV po zmianie firmware na najnowszy PVR działa dokładnie tak samo jak wcześniej - nie jest zablokowane.
niestety to prawda z tym internetem po kablu, temat był kilka razy ruszany np tutaj i rozwiązania nie ma - najwyraźniej dotyczy pewnej partii egzemplarzy - internet po kablu po prostu czasami "nie zaskakuje". Mam C650 od prawie roku, testowałem z routerem d-linka, asmaxa, belkina, a teraz mam tp-linka i z każdym działa podobnie (niezależnie, czy używam sztywnych ustawień, czy dhcp, krótkiego kabla czy długiego). u mnie wygląda to tak, ze po włączeniu TV dioda na porcie routera się zapala na chwilkę, po czym gaśnie i loteria - albo się zapali ponownie, albo już nie... pomaga jedynie wyjęcie-włożenie kabla sieciowego z TV.
na avforums.com wyczytałem kiedyś, ze niektóre modele mają problem z autonegocjacją prędkości (cokolwiek to znaczy)
pozdrawiam
kshysio
No może trochę źle napisałem dokładnie chodzi mi o to że nie ma wejścia do menu serwisowego do uaktywnienia PVR i Timeshift
U mnie po zmianie firmware na 3009.2, telewizor bez problemu wchodzi do menu serwisowego.
le40c650..jaki tv ? Bo ja mam le37c650
heh, ja poprosze o mikroskop. Tak dobrego wzroku to nie mam loll
Ale czy w tym menu serwisowym jest możliwość aktywacji pvr?U mnie po zmianie firmware na 3009.2, telewizor bez problemu wchodzi do menu serwisowego.
Tak. Jest to normalne menu serwisowe.Ale czy w tym menu serwisowym jest możliwość aktywacji pvr?
kolego, czy masz wgraną najnowszą wersje 3009.2 i czy masz na tej wersji aktywny PVR ?? Bo u mnie nie działa a mam LE40C650 a ty jaki masz ??Na moim TV po zmianie firmware na najnowszy PVR działa dokładnie tak samo jak wcześniej - nie jest zablokowane.