czyli luzikmożna brać ...
masz racje żeby poczekać jak sie Komuś nie pali.. cena ns pewno spadnie tylko kwestia czasu.. Wejdzie panasonic z modelami.. samsung.. lg.. Wczoraj pytałem w Sony Center o 5 lat gwarancji w gratisie. poki co nie ma szans dają 3 lata za 1zl. Poorostu trza poczekać![]()
barburian przepraszam Cię za kolegów. Oni chyba tak nieświadomie się pastwią nad Tobą
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
barburian przepraszam Cię za kolegów. Oni chyba tak nieświadomie się pastwią nad Tobą��
Żarcik taki accu, żarcik. barburian pisał chwilę wcześniej, że musiał już kupić a tu nagle wszyscy o tym, że trzeba czekać bo bez sensu w tej cenie, itp, itd. Tak się mi zdaje, że barburian mógł poczuć dyskomfort lekki.Witam uprzejmie,
Czegoś nie rozumiem . Piszemy w ostatnich postach tego wątku nad ewentualnym zakupem telewizora Ultra HD firmy Sony KD-55XE9305 i w jakim najlepszym czasie tą czynność wykonać .
Nie wspominamy żadnym słowem w ogóle o zakupie telewizora Ultra HD firmy Sony KD-65XE9005 przez kolegę barburian .
To Jego wyłączna sprawa , kiedy uznał , że nadszedł odpowiedni czas , aby zakupić ten telewizor , nic Nam do tego .
Natomiast ja cieszę , że zakup ten był udany .
Nie musisz więc przepraszać za Nas , bo nie ma przecież za co .
Post Twój jest "ni z gruszki , ni z pietruszki" , czyli zaskakujący , niespodziewany .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Żarcik taki accu, żarcik. barburian pisał chwilę wcześniej, że musiał już kupić a tu nagle wszyscy o tym, że trzeba czekać bo bez sensu w tej cenie, itp, itd. Tak się mi zdaje, że barburian mógł poczuć dyskomfort lekki.