Bywa, że jest później niż to co pisze, ale jeśli mówi to taki test się pojawia..
No nie do końca, TCL -a i Sony 75w855 nie zrobił w końcu (bardzo mało wątków czytałem

), a już ponoć były tylko trzeba wkleić, bo serwer, bo coś tam. Najgorsze jest to że na zapytania ludzi o test KIKI jakby tych pytań nie widział, a można napisać, sorki ale testu nie będzie bo TV nie dojechał, albo kupujący się rozmyślił i nie miałem tego TV u siebie ( jakbym kupował TV nie miał bym nic przeciwko aby zrobił test na moim TV, jakby było cos nie tak to mógłby wymienić na inny

). A tak są pytania o test bez odpowiedzi i to mi się nie podoba. Jeżeli już cos robimy to róbmy to dobrze. Zdaje sobie sprawę, że to jego prywatny czas, ale jakieś korzyści z tego ma, bo dzięki temu ze jest rzetelny zdobywa nowych klientów przez to forum, a tak traci w ich oczach. Wątek o TCL-ach przeczytałem cały 170 stron

i tam się działo

. Sam już raczej tylko z ciekawości czekam na ten test serii XE, bo zdecydowałem się na inny TV, FHD nie 4K, a może nawet nie kupie na razie, tylko zostanę jeszcze rok przy swojej plaźmie

. Mam wrażenie że KIKI stracił pasje do TV, kiedyś było inaczej.