Robert1272
New member
Ta czerń trochę też wymiata szczegółowość w ciemnych scenach.
Accu w listopadzie 65 cali będzie za 10 tysi![]()
Ta czerń trochę też wymiata szczegółowość w ciemnych scenach.
Witam uprzejmie,
Dziękuję , napisałeś w wersji optymistycznej .
Mój termin zakupu nowego telewizora wyznacza między innymi termin rozpoczęcia mistrzostw świata w piłce nożnej w 2018 r .(bodajże 14 czerwiec )
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Na mistrzostwa z nowym tvbyć może to i naszym zawodnikom coś pomoże
![]()
Kolego ja zawsze mówiłem że ten android to może i daje możliwości dla tych co lubią gadżety ale generalnie to ... modeli dużo jest i oni po rożnych aktualizacjach nie mają szans żeby każdy model sprawdzić czy wszystko jest ok po danej aktualizacji.. a potem wychodzi to czy tamto.. obcinają jedne rzeczy, drugie dodają - ceny jakoś nie spadają..nowych modeli przy premierach..
Telewizor ma sluzyc do ogladania pieknego obrazu TV bez zwiech zamrozen itp.a nie byc jakims kombajnem aplikacyjnym..
Telewizor ma sluzyc do ogladania pieknego obrazu TV bez zwiech zamrozen itp.a nie byc jakims kombajnem aplikacyjnym..
Dzięki za informację. Bardzo cenna.Witam uprzejmie,
Nie wszystko wbrew pozorom jednak jest "cacy" z telewizorami firmy Sony Android .
Warto może przeczytać .
https://docs.google.com/document/d/1EPzlq_ipIPMCDoMqMgDl0IuKmTsMoZHeKKwE_zxbFUk/pub
BTW , przepraszam za "wrzutkę" , a Biało-Czerwoni wpierw muszą osiągnąć dobry wynik z Czarnogórą .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Lolek jak Ktos lubi gadzety i eksperymentowac to do sexhopu! haaha jak ceni naturalnosc prostote ale pewnosc to do sklepu RTV po wlasnie taki TV!
![]()