Ale dlaczego przy okazji nie napiszesz że było kilkanaście przykładów gdzie ludzie byli zadowoleni??? Dlaczego nie napiszesz, że Sony jako jedyni na tym forum i na konkurencyjnym również nie było takiego przypadku, że komuś wymieniono tv na nowy ze względu na złe podświetlenie(gdzie ta wada przez wszystkich producentów określana jest za wadę technologiczną i nie podlega gwarancji), a Sony to zrobiło co prawda 1 raz - ale zrobiło i o tym użytkownik pisał.. Ja czy inne osoby które pisały nie mówią że Sony to cacy ale trzeba pisać obiektywnie.. A skoro tak się o Sąd pytasz to dla normalnego człowieka tylko świadczy o jednym, że jak Tobie się popsuje tv innej marki to idziesz z nimi na "wojnę" bo taką daje możliwość jak firma ma Sąd w RP, zresztą nie raz nakłaniałeś ludzi na Sąd tylko sam tego nie zrobiłeś, a miałeś taką okazję ... Ktoś kiedyś mi powiedział że prosto ludziom się doradza, gorzej kiedy samemu trzeba z tych rad skorzystać i samemu ponosić konsekwencję przegranej np sprawy w Sądzie....

gdzie tak jak mówię przegrana sprawa przewyższa w 80-90 % kupowanych tutaj tv..
Czekam z utęsknieniem jak podasz odpowiednią firmę do Sądu.. ewentualnie ja podam i obiecuję to na tym forum o ile zgodzisz się na moje warunki o których pisałem..
I to ostatni post w tym temacie jeśli chodzi o te sprawy bo jak sam często piszesz nie jest to na temat.. więc pewnie Admin wykasuje..
I chętnie poczytam coś o nowych tv z 2017 roku..