To jest dużo, ale u mnie spokojnie kilka razy tyle. Na zdjęciu które wstawiłem wychodzi ~560 Mb/sA ile jest wg. Ciebie wystarczająco?
Rozumiem, że znasz różnice pomiędzy Mb, a MB?![]()
Z tego co się domyślam, to chyba tylko Lolo tutaj wie o co chodzi ; )
To od dawna nie jest dobry tracker. Dla fanów UHD polecam BTGigs i PolishSource. Tak naprawdę są tam wszystkie wstawki UHD jakie do tej pory wyszły. Często (zawsze?) z lektorem i napisami. Przydatne w moim przypadku, bo nie muszę drugiej kopii dla ojca szukać, tylko język przełączyć z ENG na PL@maderos
Na przykład pte.nu, nowa wersja starego Polishtrackera i polishsource.cz, tylko z dostaniem się tam jest taki problem że ktoś musi Cię zaprosić żebyś mógł założyć konto.
Nie jest. Na PS wstawki są szybsze niż PT, za sprawą lepiej działającej wewnętrznej grupy. Tak samo BTGigs. Porównaj w jakim tempie pojawiają się nowe filmy UHD na PT, a w jakim na PS.Czy ja wiem, pte jest bardzo dobry, często są wstawki UHD i z tego co widzę to 90% z lektorem/dubbingiem. Osobiście uważam że pte jest lepsze niż PolishSource.
Kurde mi 12 TB brakuje miejsca. Powoli przymierzam się do wymiany dysków na 4x8TB.Mozem sie zamienic. Ja mam lacze do 10 megabitow.
A moj NAS ma 5tb.
TL.pl to słabizna to co się dziwiszSkorzystałem z powyższej propozycji, bo dawno się nie bawiłem torrentami. Prawie wszystko 2-3 seedów, sprawdziłem 2 pozycje max download 2.1 MB/s przy "linkach" mam 50 MB/s więc podziękuje.- nawiązując do powyższej dyskusji - torrent vs warez/linki
Dla mnie torrent ma sens dla kogoś ze słabym łączem bo zarzuci na nasa pobieranie i po paru dniach mu ściągnie. Ja wole skopiować linki, pobrać pełną prędkością i cieszyć się materiałem po 25 min.
Masz rację, BTGIGS rządzi ale dostanie się tam teraz graniczy z cudem. Mam tam konto od 12 lat.