Oyp9EziWiMU 6DS66X76tfM I specjalna zapowiedź dla Lolka ;-)
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 24, 2018 #681 [youtube]Oyp9EziWiMU[/youtube] [youtube]6DS66X76tfM[/youtube] I specjalna zapowiedź dla Lolka
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 24, 2018 #682 Zmierzch w UHD to marzenie, kocyk na kolana
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 24, 2018 #683 Piramida lubię Tomcia, ale jakbym miał wszystkie filmy na BR jego zamienić kiedyś na 4k to daj spokój...
Piramida lubię Tomcia, ale jakbym miał wszystkie filmy na BR jego zamienić kiedyś na 4k to daj spokój...
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 25, 2018 #684 No nie wszystkie,tylko te lepsze Coraz bliżej do :
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #685 Deadpool 2 zaliczony. Film trzyma poziom pierwszej części, jest dużo scen gdzie można się nieźle uśmiać, a sceny po napisach to mistrzostwo, zwłaszcza wstawka z Hitlerem
Deadpool 2 zaliczony. Film trzyma poziom pierwszej części, jest dużo scen gdzie można się nieźle uśmiać, a sceny po napisach to mistrzostwo, zwłaszcza wstawka z Hitlerem
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #686 Ale w 4k oglądałeś ? A jak jest z dźwiękiem ?
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #687 Tak w 4k oglądałem. Jest Atmos i DTSHD. Dźwiękowo oraz wizualnie wygląda bardzo dobrze.
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #688 Ale Ty oglądałeś bez Atmosa bo jeszcze nie masz podłączonego - dobrze kojarzę?
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #689 Jeszcze nie mam salonu ani salki, ale już strop zalany Oglądałem w dtshd. Właśnie skończyłem oglądać Avengers Infinity War. Jakość obrazu fenomenalna w 4k. Sceny w kosmosie miazga, piękne kolory, obraz ostry.
Jeszcze nie mam salonu ani salki, ale już strop zalany Oglądałem w dtshd. Właśnie skończyłem oglądać Avengers Infinity War. Jakość obrazu fenomenalna w 4k. Sceny w kosmosie miazga, piękne kolory, obraz ostry.
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #690 Aby dźwięk był lepszy jak w 2 cz. i będzie gicior..
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2018 #691 Bad.Boys.1995.COMPLETE.UHD.BLURAY-COASTER Bad.Boys.II.2003.COMPLETE.UHD.BLURAY-COASTER Nie nie nie,nie ma tak łatwo
Bad.Boys.1995.COMPLETE.UHD.BLURAY-COASTER Bad.Boys.II.2003.COMPLETE.UHD.BLURAY-COASTER Nie nie nie,nie ma tak łatwo
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #692 Ja bardziej czekam na Bad Boys for Life (2020) bo 1 i 2 widziałem już 15 razy
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #693 To są takie filmy, że faktycznie można oglądać x razy, a uśmiech jest za każdym razem na buzi oglądającego./..
To są takie filmy, że faktycznie można oglądać x razy, a uśmiech jest za każdym razem na buzi oglądającego./..
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #694 No pewnie, Bad Boys śmieszy nawet przy 20 seansie.
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #695 Pakolo napisał: Ja bardziej czekam na Bad Boys for Life (2020) bo 1 i 2 widziałem już 15 razy Kliknij aby rozwinąć... No to jeszcze trochę poczekasz Na "dniach" będziesz miał nowe dinozaury i Star Warsy w UHD
Pakolo napisał: Ja bardziej czekam na Bad Boys for Life (2020) bo 1 i 2 widziałem już 15 razy Kliknij aby rozwinąć... No to jeszcze trochę poczekasz Na "dniach" będziesz miał nowe dinozaury i Star Warsy w UHD
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #696 Dobra wiadomość Panie Piramida bo strop wylany i mam chwilkę wolnego od budowy
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #697 Chłopaki szybko macie te nowości ... w sklepach mogliby się lepiej starać,, a właściwie to dystrybutorzy, bo to od nich zależy..
Chłopaki szybko macie te nowości ... w sklepach mogliby się lepiej starać,, a właściwie to dystrybutorzy, bo to od nich zależy..
Pakolo Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #698 Piramida A może by tak rozpocząć dystrybucję? lolkowi damy wydania uhd w cenie bluraya Oczywiście żartuje.
Piramida A może by tak rozpocząć dystrybucję? lolkowi damy wydania uhd w cenie bluraya Oczywiście żartuje.
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #699 Lolek,zawsze możesz obejrzeć z sieci,a później kupić płytę
lolek126 Well-known member Bez reklam Sierpień 28, 2018 #700 Kino wybieram , a potem płytę tylko w kinie nie ma 4k, ale jakoś muszę to przeżyć. Choć w IMAX naprawdę jest fajowo..
Kino wybieram , a potem płytę tylko w kinie nie ma 4k, ale jakoś muszę to przeżyć. Choć w IMAX naprawdę jest fajowo..