No widzicieSkoro wy usłyszycie różnicę na sprzęcie do 10tys to jesteście mistrzami, tylko sprzęt powyżej 10tys pln i to jeszcze tylko i wyłącznie po analogu jest w stanie dać mocnego kopa niestety i taka jest prawda...To że ścieżka HD ma kopa czy jest nieco głośniejsza to tylko kwestia RMS tej ścieżki i nic więcej... Jestem przysłowiowym Kowalskim, lecz także robię mastering na programie WaveLab Studio firmy Steinberg... Więc tak jak poniektórzy tutaj spekulują NIE jestem głuchy. Spytajcie swojej żony czy słyszy jakąś różnicę to dostaniecie odpowiedź wiarygodną. Oszukujecie sami siebie z tym dźwiękiem pseudo HD i dajecie się nabić w butelkę
Skoro DTS to format bezstratny najwyższej jakości to HD jest formatem bezstratnym 300% lepszej jakości niż najwyższa jakość... Nie ma czegoś takiego... Niebawem będzie HD2 z przepustowością 30Mbps i usłyszy różnicę jak będzie miał uszy 300% powyżej normy
![]()
Dla twojej wiadomości DTS to format stratny oszołomie. Albo jeszcze inaczej, żeby dotarło do ciebie.... DTS to format kompresji stratnej. A te swoje wypociny o Webelab'ie zachowaj dla siebie. Boże jak można pisać takie farmazony??!! Jest to mój pierwszy post a od razu musi być napisany w takim tonie. Mam nadzieje, że cię uraziłem i będziesz próbował się odgryźć, wtedy obnarze twój brak kompetencji do wypowiadania się w sprawach, o których najwidoczniej nie masz bladego pojęcia....