No nie przesadzaj z tym brakiem różnic....
No i juz zaczynasz wode macic... Wazne z jakiego pliku sie odtwarza obraz i jak jest on skompresowany... Mowie o kompresji do identycznego formatu o identycznej architekturze czyli BD25/50 do BD9...Zadowolenie z jakości da....
Mnie nie musisz przekonywać, ewidentnie widzę, że plik 45 GB daje mi lepszy obraz niż 8GB a nieskompresowana ścieżka audio brzmi lepiej niż ta o dużej kompresji....
Pozdrawiam i życzę samych pozytywnych wrażeń audio-wizualnych! ( nie ważne z jakiego pliku)
Tylko dla zwyklego Kowalskiego niestety to bez roznicy co on oglada i co slyszy... Audiofil kupi sprzet za 10tys, kowalski za 2tys, kowalski nie zauwazy roznicy, audiofil owszem tylko co to mu da? Tak samo w BlueRay i dzwieku HD, po co to wszystko?
Uuuu... Tu tak niepostrzeżenie całkiem ciekawy i optymistyczny profil intelektualny się zarysował...Kiedyś chyba nawet spotkałem się z czymś takim na wsi.Pan miał chyba na imię Roman i prosty był to chłop.Tylko dla zwyklego Kowalskiego niestety to bez roznicy co on oglada i co slyszy...
No widzicieSkoro wy usłyszycie różnicę na sprzęcie do 10tys to jesteście mistrzami, tylko sprzęt powyżej 10tys pln i to jeszcze tylko i wyłącznie po analogu jest w stanie dać mocnego kopa niestety i taka jest prawda...To że ścieżka HD ma kopa czy jest nieco głośniejsza to tylko kwestia RMS tej ścieżki i nic więcej...
cześć... dlaczego niektóre filmy w bluray mają 40BB inne 15GB a jeszcze inne 7 lub 4GB??? jak to się ma do jakości obrazu i dżwięku???