Pomogl reset ustawien fabrycznych.
W aplikacji pojawila sie opcja wprowadzenia voucher-a przy rejestrowaniu.
Temat do zamkniecia.
O co chodzi z tym Voucherem? Jak to zdobyć?
Nie jest to przypadkiem promocja typu: weź za darmo, a potem cię zaskoczymy rachunkiem? Jeśli ktoś zapomni anulować, to po trzech miesiącach przyjdzie na maila rachunek za następny okres subskrypcji, podparty odpowiednimi paragrafami o windykacji i ściganiu po adresie IP No, chyba, że ktoś ułatwił zadanie i podał prawdziwe dane adresowe przy rejestracji...Subskrypcje będą się odnawiać do czasu gdy je anulujesz.
Ja tez czekam za kontem do zalogowania juz kilka dni pisalem do nich ale to jest wysylanie meili w kosmos Zero odpowiedzi
I co dalo rade sie zalogowac po ponownej rejestracji??
Dobrze, że ten dostęp jest darmowy, bo w życiu bym nie zapłacił za to 29,90 PLN
Nie wiem jak naliczyli te ponad 800 filmów, mi wychodzi znacznie mniej. Kilka dobrych staroci, a reszta to gnioty klasy B.
No to pomarudziłem sobie, a teraz wątpliwości:
W mailu z hasłem jest informacja szarym drukiem:
Nie jest to przypadkiem promocja typu: weź za darmo, a potem cię zaskoczymy rachunkiem? Jeśli ktoś zapomni anulować, to po trzech miesiącach przyjdzie na maila rachunek za następny okres subskrypcji, podparty odpowiednimi paragrafami o windykacji i ściganiu po adresie IP No, chyba, że ktoś ułatwił zadanie i podał prawdziwe dane adresowe przy rejestracji...