Stef Wybustow
New member
Gra sie bardzo fajnie. Widac,ze poprawiono bledy z 10 i seria rozwija sie w dobrym kierunku. Graficznie super: znacznie lepsze boiska (widok nie meczy juz oczu przy dluzszym graniu jak to bylo w 10), ruchy pilkarzy naturalne i bardzo dopracowane. Koniec z lobowaniem z kazdej pozycji; teraz zdobycie bramki lobem daje satysfakcje i w jakis sposob potwierdza umiejetnosci gracza. Poprawiono gre obrony, ktora najczesciej nie wychodzi na pale do przodu i sytuacje sam na sam nie pojawiaja sie,, z niczego'' - oczywiscie mozna takie sytuacje stworzyc ale wymaga to lepszego rozegrania akcji. Naturalne ruchy przy sztuczkach technicznych co cieszy oko - jezeli ktos ma dobrze opanowane triki to daje spora przewage i wyglada bardzo efektownie. Nie ma (a w kazdym razie nie zauwazylem pilkarzy - terminatorow (jak Ibrahimovic z 10, ktory byl praktycznie nie do przepchniecia w walce bark w bark). Dobry i pomocny poradnik, mozliwosc dodania swojej muzyki jako tla, komentarz Szpaka tez mozna liczyc jako plus. Nie stwierdzilem wiekszych problemow z gra online, nie ma dluzszego niz zwykle oczekiwania na mecz, gra do tej pory zawiesila mi sie jeden raz. Minusy: nowy system strzelania karnych (wydaje sie ze strzela sie duzo trudniej niz w rzeczywistosci, ale mozliwe ze to tylko kwestia treningu - nie wiem, karnych do tej pory nie trenowalem), zbyt duzo czasu jak dla mnie pochlania ustawienie turnieju (np mistrzostwa swiata), fajnie gdyby byla mozliwosc zagrania Ligi Mistrzow (jak w PESie). Ogolnie moja ocena jest bardzo wysoka, jak do tej pory chyba najbardziej realistyczna pilka, brawo EA!
Ostatnia edycja: