leonidas18
New member
Mam za sobą rozegranych kilka spotkań w i moim zdnaiem została ulepszona pod każdym względem. Zaczynając od oprawy graficznej- obraz, który widzimy jest ostrzejszy i bardziej nasączony barwami. Dodano kilka nowych animacji podczas walki w powietrzu, wreszcie widać różnicę w budowie ciała poszczególnych zawodników (wzrost i waga zawodników ma wpływ na wygrywanie przez nich pojedynków główkowych lub zapaśniczych). Strzały z L2 zyskały nową bardziej naturalną animacje a krytykowane loby z 10 zostały usunięte. Bramkarze zachowują się lepiej niż w poprzedniej edycji teraz bardziej naturalnie rzucają się do efektownych parad, niestety kilka razy bramkarz bez sensu odbija wolną lecącą piłkę wprost do nadbiegającego przeciwnika w efekcie czego tracimy bramkę. Rozumiem, że każdy moze popełniać błedy ale za często im się to zdarza. Tempo rozgrywki zostało zwolnione dzięki czemu kontry zostały troszkę wyeliminowane (trzeba postarać się rozegrać piłkę przy kontrze zamiast bezmyślnie wciskać X). Jeśli chodzi o tryb menadżerski nadal nie ma w nim Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej w pierwszym sezonie grania co uważam za poważny błąd. Uaktualnianie wyników w prawym górnym rogu podczas meczu jest dobre lecz skutecznie odwarca uwagę od przebiegu akcji na boisku. Wygląd trybu menadżerskiego stylizowany na ten, który znamy z Football Managera jest dobrym zabiegiem. Wreszcie mozemy zmieniać wysokość tygodnowek z kasą na transfery- przelewając sumę z jednego konta na drugie. Poważnych bugów gry jeszcze nie zauważyłem lecz sam grałem dosłownie kilka spotkań i pewnie z czasem jakieś się uwidocznią.
P.S. Wreszcie CR7 jest łatwiejsz w kontroli podczas robieniu tricków niż Messi
P.S. Wreszcie CR7 jest łatwiejsz w kontroli podczas robieniu tricków niż Messi