Nie tych, którzy płacą za certyfikat.Generalnie to ostatnio co odtwarzacz to czytam że jest z netflixem jakiś problem. Więc tak naprawdę większość odtwarzaczy może zostać "uwalonych"
Panowie cy u Was też apka YouTube się czasem zawiesza w filmach z wyższą rozdzielczością niż 1080p? U mnie czasem się zawiesza obraz w rozdziałce 1440p i 2160p (4K). Sam obraz się zawiesza, dźwięk leci normalnie. Jak przesunę film na pasku to wraca do normy. W sumie tak jest na moim egzemplarzu i egzemplarzu szwagra, który też sobie zakupił tego Boxa.
Niewątpliwie jest to jakieś rozwiązanie. Tylko w ten sposób finansowo zbliżamy się do Nvidii SHIELD, gdzie problemy z odtwarzaniem Netfliksa czy HBO są sporadyczne a i możliwości dużo większe. Nie jest to krytyka Twojego pomysłu tylko stwierdzenie faktu.Jeżeli chodzi o HBO GO to u siebie postanowiłem inaczej rozwiązać ten problem. Ponieważ męczyło mnie używanie apki HBO GO z tableta bo to mordęga z tego korzystać no i jakość obrazu fatalna na apce tabletowej zakupiłem w Biedronce Hykker TV Box z Android TV 8.0 za 179 PLN. HBO GO smiga na tym miodzio. Jedyna wada takiego rozwiązania to to, że używam dwóch boxów Fbox no i tego Hykker. Na Fbox śmiga wszystko oprócz HBO GO za to na Hykker wszystko oprócz Netflix. Szczerze mówiąc jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym boxem z Biedronki. W razie czego polecam oczywiście chodzi gorzej niż Fbox ale za 179 PLN jest naprawdę nieźle. pozdrawiam
Panowie cy u Was też apka YouTube się czasem zawiesza w filmach z wyższą rozdzielczością niż 1080p? U mnie czasem się zawiesza obraz w rozdziałce 1440p i 2160p (4K). Sam obraz się zawiesza, dźwięk leci normalnie. Jak przesunę film na pasku to wraca do normy. W sumie tak jest na moim egzemplarzu i egzemplarzu szwagra, który też sobie zakupił tego Boxa.
Ja z czystej ciekawości bez cienia złośliwości: po co Ty chcesz rootować FBoxa?Koledzy, czy ktos juz rokzminil jak zrootowac FBOX'a? Wiem ze dla starszych modeli byly jakies tutoriale w necie ale dla tego nic nie znalazlem.
Tyle kombinacji a na MiBox za 250zl działa i Netflix i HBO Go
A jest już wersja Miboxa z wyjściem LAN ?
bo wifi to daj pan spokój