Tak będzie działał. Sam go wczoraj wgrałem i jest porządku. Nie zauważyłem wielkich zmian, może troszkę płynniej pracuje, jest stabilniejszy, trochę poprawili obsługę sieci(jest szybsza). Jednak zmiany te są nieznaczne, możliwe ze jest to tylko moje subiektywne wrażenie. Dalej występuje problem z listami m3u, mogę je odtwarzać jedynie poprzez wejście w muzykę w głównym menu. Poprzez explorator dysku wyświetla tylko foldery bez mp3. Dalej nie odtwarza serwerów z polskiej czeskiej i słowackiej TV. Na stronie Dxtremer'a również pojawił się nowy soft i działa na naszej Arivie po modyfikacji pliku "config". Powodzenia w testach.A czy ten soft - po modyfikacji config - będzie działał ? evolve_blade_dualcorder_hd_v9.5.43.r8631.rar
Z ftp-a evolve
Ja uważam, że ten soft od Evolve jest na naszą Arivę najlepszy. Ma oczywiści e swoje wady i zalety. Dla mnie DUŻA zaleta to napisy białe, a nie szare.
Może wiesz pajda 106 - co wpisać do połaczenia w telnecie (w oryginale Fergusona było - root i - (puste) ?
U mnie jest problem na najnowszym evolve z wyłączaniem.
Po wciśnięciu wyłączania zamiat power off uruchamia się ponownie...
Witam, jeżeli już go nie ma w produkcji ani nie jest dostępny to jak model jest jego bezpośrednim następca?