witam,
proszę o informację czy ten telewizorek potrafi nagrywać audycję jednocześnie wyświetlając inną???
pytanie o tyle zasadne że poprzednie wersje D i ES nie miały takiej możliwości... a obecna ma 2 tunery więc powinna, a ja osobiście nie znalazłem nigdzie takiej informacji.
witam,
proszę o informację czy ten telewizorek potrafi nagrywać audycję jednocześnie wyświetlając inną???
pytanie o tyle zasadne że poprzednie wersje D i ES nie miały takiej możliwości... a obecna ma 2 tunery więc powinna, a ja osobiście nie znalazłem nigdzie takiej informacji.
Też nie potrafi . Chociażby chciał to nie nagra.Nie ma wmontowanego twardego dysku. Co innego gdy podpinasz do niego dekoder z nagrywarką,i masz to samo co w starszych wersjach D & ES.Inna bajka jest jesli posiadasz moduł Cam+(którego nie ma już na rynku,oferowanego przez platformy np.nc+).
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Sprawdzane kilkakrotnie ..kłania się zastosowanie twintunera do DVB-T i też DVB-C oraz DVB-S
Działa bez zarzutu
sprecyzuje pytanie,
czy seria F7000 z podłączonym HDD ma możliwość:
1. Nagrać audycję emitowaną na programie X1 z MUX1 przy równoczesnym oglądaniu różnych kanałów z MUX2 3 lub tv -sat ???
2. czy zainstalowane 2 tunery umożliwiaja nagranie 2 różnych kanałów jednoczsnie?
kolego cacumen dziękuję za odpowiedź chociaż nic z jej treści nie potrafię zdekodować, czy byłbyś uprzejmy odpowiedzieć na dwa pytania zadane przeze mnie powyżej?
pozdrawiam
Druga rzecz, która mnie w tym telewizorze irytuje to brak analogowego wyjścia audio.
Posiadam bardzo dobrej klasy zestaw stereo i nie mogę go do telewizora podłączyć.
Telewizor posiada wyjście cyfrowe audio więc zestaw stereo można podłączyć przez DAC - dobry DAC kosztuje 5 000 zł).