Nie jest to jednostronne podejście a jedynie fakt iż mam telewizor od 2 tygodni i zdecydowałem się właśnie na firmę samsung ponieważ wcześniej oglądałem różne marki telewizorów a samsung wydawał mi się "najbardziej rozbudowany" pod względem właśnie dostępu do stron www, różnego rodzaju aplikacji itp.
A na forum w dziale o nazwie " F7000 - co mi się nie podoba

" poruszyłem temat oglądania filmów online, ponieważ jest to akurat takie małe rozczarowanie jeśli chodzi o sam telewizor. Który ze względu chociażby na swoją cenę powinien radzić sobie z w/w problemem. Poruszając właśnie ten temat, myślałem że jakoś wspólnymi siłami jesteśmy wstanie coś zmienić aby nasze telewizory serii F7000 były niemalże idealne. Niestety jakoś jeszcze nikt się za bardzo nie przejął tym problemem a jedynie ty TDX coś tu próbujesz poruszyć ale można by przyjąć że "pracujesz dla samsunga" ponieważ strasznie bronisz kwestii że to nie jest wina producenta . I komu tu by można było przypisać jednostronność, bo na pewno nie mi.
A teraz jeszcze takie małe spostrzeżenie:
1) uruchamiając film online zatrzymuje się jak wcześniej ustaliłem po około 20 minutach (przepełnienie bufora playera)
2) uruchamiając ten sam film ale patrząc na bufor filmu i przewijając film małymi krokami do momentu kiedy się film zawieszał (np do 19 minuty filmu) i oglądając dalej film, sytuacja zawieszenia filmu już nie następuje. Można oglądać film do końca bez zawiechy.