No komar, przyznaj się czy te wyścigi cię nie nudzą?

, tak cały czas prowadzić?
W drugiej lidze przynajmniej siłą Cię z toru wyrzucają

. Ale moja teoria jest taka, że to G27 sporo ci pomaga
Ale zobaczmy jak to było u mnie,
SPA - wyścig.... nieeee to była KATASTROFA
Tak fatalnego wyścigu to jeszcze chyba nie miałem,
Fakt, zmęczenie, dużo pracy ostatnio i brak odpowiedniej ilości treningu zrobiły swoje.
Ale dzięki temu mam kilka rad na przyszłość dla siebie i innych:
- nie ufać obcym setup'om (przeważnie są robione w TT i na innych bolidach)
- nie jechać na nieprzetestowanym setup'ie,
- trenować, trenować, trenować,i jeszcze raz trenować, ale przed wyścigiem,
- zachowywać dobre relacje z inżynierami nt. wcześniejszego planowania wymiany opon (czyt. nauczyć się obsługi przycisków na kierownicy),
- częściej patrzyć wstecz,
- podczas dublowania trzymać się raz obranej strony trasy, prawej lub lewej, a nie optymalnego toru jazdy.
A teraz popatrzcie (można się śmiać), ja z trudem powstrzymywałem się od komentarzy w obcym języku. Wybrałem inne fragmenty niż zwykle... bo lepszych nie było.
YouTube - F1 SPA
Kara dla DrWredmana (czyli mnie) za pierwszy zakręt na Woytasie (wnioskuję już za poszkodowanego).
17 okrążenie.
Arek podczas dublowania mnie na pierwszym zakręcie może rzeczywiście miał mało czasu na reakcję, a może bardziej skupił się na walce z niewiem kim, bo nie zdążyłem zauważyć. Ja chciałem odjechać do tyłu, bo widziałem zbliżające się dwie kropki, a on chyba chciał mnie wyprzedzić właśnie z tyłu, albo nie miał czasu na reakcję, nie wiem. (chętnie zobaczę to z innej kamery).
Na razie wnioskuję o ukaranie Arka za nieuwagę.
A zaraz potem szykana pod lasem i druga sytuacja z Arkiem, zostawiłem mu miejsce po zewnętrznej, więc chyba ok. ale on chciał inaczej. Flagi nie było więc nic nie musiałem robić.
Zostałem staranowany dla kogo więc powinna być kara?
Tu też wnioskuję o ukaranie Arka za nieuwagę.