filmik od Komara powinien wyjaśnić co nie co.
A co Wy na to żeby w tygodniu przeprowadzić sobie jakiś trening w Katalonii?
Ja mogę w każdy dzień od godz 21.
Ja dziś też wieczorkiem bede...
filmik od Komara powinien wyjaśnić co nie co.
A co Wy na to żeby w tygodniu przeprowadzić sobie jakiś trening w Katalonii?
Ja mogę w każdy dzień od godz 21.
ja dzisiaj po 16:30 do 19 tej będą jak ktoś chętny to zapraszać
Woytas - trening był zacny, a wypad do Monaco "rewelacjon"
Pozdrawiam
no śmigasz ładnie , na monaco jeździlem najmniej i nie mam żadnych ustwień na ten tor a przelozenie ustawilem sobie bez sensu za krótkie i nie było szans na ściganie ale generalnie "grejt "
hejkaWitam
czy macie pełny skład na kolejne GP?![]()
już kiedyś o tym pisałem. W TT masz wszystko co najlepsze opony na każdym kółku świeżutkie, paliwa tylko na 1 okr, przyczepność najlepsza.witam ekipę F1!powiedzcie koledzy jak to jest ,że fizyka jazdy z naszych wyścigów online różni się tak bardzo od tej z Time Trial.rozumiem,że bolidy są wyrównane ale żeby aż taka wielka różnica...próbowałem dzisiaj pogrzebać w ustawieniach gry ,ale nic tam nie znalazłem.jest jakaś możliwość poćwiczenia offline z tymi ustawieniami z multi?
Kolejny wyścig pokazuje nam, że startujący na twardych oponach wygrywają i wcale się nie zdziwię jak w kolejnych wyścigach wszyscy wystartują na oponach z twardszej mieszanki.
Kolejny wyścig pokazuje nam, że startujący na twardych oponach wygrywają i wcale się nie zdziwię jak w kolejnych wyścigach wszyscy wystartują na oponach z twardszej mieszanki.