być może macie rację żeby karać tylko na wniosek poszkodowanego. Tu za przykład mogę podać starcie Komara z Woytasem na Silverstone. Komar jadąc za Woytasem ale w bezpiecznej odległości od trzeciego może pozwolić sobie na bardziej brawurową akcję wiedząc, że jak zawali to będzie czas na oddanie pozycji. Wprowadzi to może więcej emocji w grze.ja bym jednak optowal za karaniem na wniosek poszkodowanego... po co karac skoro poszkodowany nie czuje sie stratny?
zgadza się, Keyusu jeździł ostatnich kilka wyścigów w rezerwach red bulla.To jak będzie z tym bolidem Toro roso bo nie wiem wkońcu ,który bolid jest mój?.Przecież to ja byłem w jego posiadaniu przez 3 wyścigi pod rząd także nie wiem...
ok rozumiem - nie ma problemu.
Jak nagrywacie filmiki ? Moze cos sobie takiego sprawie zeby kazda sytuacja była jasna .
Według mnie każda kolizja powinna być "ścigana z urzędu"a nie na wniosek poszkodowanego.
Wśród nas są koledzy czy rodzina i wiadomo, że kolega na kolegę nie powie. A jak mamy skutecznie walczyć z piractwem na drogachto musimy być konsekwentni.
Dobrze by było jak by się więcej osób wypowiedziało jakie mają zdanie na ten temat. Będzie więcej propozycji to może wybierzemy tą najbardziej optymalną.
Wredman, według mnie nie zostawiłeś mu zbyt wiele miejsca. Widać dokładnie, że Jakubus prawą stroną jedzie całkowicie na zewnątrz. Popełniłeś dokładnie ten sam błąd co ja(też sytuacja z Jakubusem), nie zdjąłeś nogi z gazu i wyrzuciło Cię za bardzo na zewnątrz.
Albo to Jakubus ma jakieś dziwne przyciąganie i to jego trzeba ukarać![]()
ok rozumiem - nie ma problemu.
Pytanie czy Force India ma za kazdym razem takie problemy w Pit stopie ? Bedac rezerwowym na FI trafie tylko wtedy kiedy wszyscy będą brać udział w wyścigu. Strata jest tylko czasowa wiec może przy wyniku końcowym odjąć parę sec... - to tylko propozycja .
Jak nagrywacie filmiki ? Moze cos sobie takiego sprawie zeby kazda sytuacja była jasna .
Ja nagrywam normalną kamerą HD na statywie z ręcznym ustawieniem ostrości (jakość chyba widać), choć muszę przetestować WebCamem HD, nie trzeba by wtedy konwertować.
no wlasnie... jesli mozesz zdradzic jak konwertujesz pozniej to co nagrales? ja tez nagrywam kamera HD, ale po konwertowaniu obraz jest lekko mowiac niezadawalajacy, a Twoje filmiki sa bardziej czytelne...