1. AllShare, CAŁA ZAWAROŚC=> pojawiają mi się 2 możliwości połączenia z komputerem po WiFi, jedno realizowane jest poprzez aplikację Samsdung AllShare zainstalowaną na komputerze i tu jest OK, dugi folder jest jest z ikoną Windows Media Player i nie mogę wejść ani w Video, ani Muzyka, aniZdjęcia. Dostaję info: "Nie można zrealizować żądania. Media Play powróci do ekranu głównego." O co TU biega?
2. Przy odtwarzaniu filmów u góry jest pasek postępu, czy można jakoś szybciej przewinąć film do przodu (tyłu)?
3. W instrukcji jest napisane, że PIP działa jeśli fil jest z innego źródła. Jak odtwarzam z komputera (czy to inne źródło?) nie działa? W ogóle to w jakich sytuacjach działa (zauważyłem, że podczas przeglądania internetu)?
2. Przy odtwarzaniu filmów u góry jest pasek postępu, czy można jakoś szybciej przewinąć film do przodu (tyłu)?
3. W instrukcji jest napisane, że PIP działa jeśli fil jest z innego źródła. Jak odtwarzam z komputera (czy to inne źródło?) nie działa? W ogóle to w jakich sytuacjach działa (zauważyłem, że podczas przeglądania internetu)?