Jeśli chcecie mieć poprawne dane co do Gw to najlepiej zadzownic do epsona PL. Sklep sobie moze dawać gw nawet na 5 lat ale tego nie uda się wyegzekwować.
Ja nadal jestem przekonany, że jest to 3/2 lata. Chcialbym sie mylic.
Choina napisz cos o wrazeniach i purpurach
.
PS. Nie wiesz moze czy mieli wiecej sztuk niz jedna?
Na gwarancji, którą dostałem jest wyszczególnione na ile dany model ma gwarancje i dla 3200 napisane jest jak byk 36, 36. W razie co to tak jak napisał wyżej kolega, że jest z czym walczyc o swoje ale mam nadzieje, że nie.
Sviru mieli jedną sztukę, którą wziołem. Była otwożona i podejrzewam, że ją odpalali chociaż zarzekali się, że nie.
Co do purpury to wczoraj w nocy odpaliłem go na chwilę i ja jej nie widzę, chyba jest ok.
Obraz rewelacja, mam tylko odniesienie do Benka i w porównaniu do niego to jest spora różnica na plus. Moge potwierdzic to co napisał już Majiko. Kolorki super jednak mniej nasycone niż w Benqu Nie bawiłem sie ustawieniami, dałem tylko tryb kinowy i lampe włączyłem na eco. Czarne sceny jak dla mnie super, już nie nie ma siwizny co miało miejsce w w600 a pokój mam nie przygotowany(kremowe ściany, brak ekranu).
chociaż musiałem dołozyc drugie tyle to i tak jestem mega zadowolony a bałem sie, że nie nie będzie warto.
Sviru bierz 3200. Nawet jak gwarancja jest na 24m-ce (w co wątpie bo mam na piśmie) to moim zdaniem lepiej mieć nowszy projector bez purpury i gw. 24 niż starszy z purpurą i gw. 36m-cy.
Po co masz sie męczyć przez ten czas, przeciez kupujesz go żeby sie cieszyć obrazem a nie się wku.....iać.