B
burz
Guest
Nie kombinuj, kup zwykłą roletę z białym podkładem. PłUtna nie kupuj!!!
Witam.
Mam w planach zakup Optomy HD230x lub HD23 (nadal nie wiem czy warto doplacic do drozszego modelu) oraz potrzebuje rady na temat ekarnu do 600zl rozwijanego ręcznie o wielkości 100". Szukam i szukam i im wiecej czytam tym mniej wiem.
Co polecacie szarego o takiej wielkości i w do tej ceny? Czy lepiej brać biały-mat?
dzisiaj zauważyłem że jest dostepny nowy model Optomy HD25 i jak miałbym wybierać miedzy HD23 a tym HD25 to brałbym bez wahania HD25. Cena podobna.
Właśnie też się zastanawiam czy w cenie do 5tyś będzie to dobry wybór, czy ewentualnie trochę dołożyć i kupić coś dużo lepszego? Tylko pytanie co by było więcej jakbym dołożył jeszcze z 2tyś, czy jest sens dokładać?? Jak duży będzie skok ogólnej jakości..
#hatson - stoje przed takim samym wyborem ale do optomy hd25e, u mnie w grę wchodzą:
ELITE SCREEN PREMIUM 243,5x137 MW 110 cali (16:9) PM110HT-E12 -
i Suprema Andromeda, również 110 cali
Sam nie wiem, niby jestem zdecydowany na Elite Screen ale nie znam tej marki, może ktoś może się wypowiedzieć na temat tej marki.
Tak samo jest z projektorem i ekranem. Biały ekran to biały ekran czy za 1000zł czy za 2000tys dalej jest biały i możesz poprawić jakość o ok 10-15%.
To może warto wybrać tańszy projektor a lepszy ekran? Zobacz to porównanie!
Chroń mnie Panie, od wynalazków typu Magic Screen...