grzegorzp napisał:
ale to biały, a ja chcę szary...
tą firmę można polecić? kupowałeś u nich?
poza tym ktoś na forum pisał, że to raczej niższa półka... do 1000pln nie da się kupić nic porządnego?
ja kupilem swoj w tej firmie i nie jestem specjalnie zadowolony ani z ekranu ani z samej firmy i jakosci obslugi. Ekran ktory kupilem to elektryczny Kauber (bialy z czarnymi ramkami), szerokosci chyba 240cm (nie pamietam dokladnie bo kupowalem rok temu i nie mam przed soba tych numerkow). kosztowala mnie ta przyjomnosc jakies 2tys. Nawiasem mowiac uzywam obecnie rowniez Epsona TW-700. Glowna wada ekranu jest to ze dosc szybko zaczal sie falowac. Nie jest to jakies traszne i rzuca sie w oczy tylko przy scenach gdzie kamera jedzie poziomo. Co do jakosci obrazu, to nie potrafie za duzo powiedziec, bo nie mam porownania do innych ekranow, ale nie powalila mnie w stosunku do obrazu rzucanego na sciane (nie wiem, widocznie mialem jakas dobra farbe na scianie), wiec poprawa byla stosunkowo niewielka. Niestety nie warta pieniedzy ktore w to wlozylem. Jedyna zaleta, oprocz poprawy obrazka, to czarne ramki ktore dodaja kontrastu, oraz mozliwosc opuszczenia ekranu nizej (sciane na ktora wczesniej rzucalem obraz mialem dosc wysoko i trzeba bylo zadzierac glowe).
edit: odgrzebalem dane i wymiary. 240x135cm, z czarna ramka po bokach po 5cm i 100 cm u gory, powiezchnia MattWhite HD.
Jesli chodzi zas o sama firme, to jestem niezadowolony, poniewaz ekran przyjechal bez faktury i sterowania. Dopiero po dlugich dobijaniach w koncu dowiezli fakture i sterowanie, ale niestety od zlego ekranu, wiec przez jakis miesiac mialem przewody na wierzchu i musialem robic recznie zwarcie zeby ekran sie rozsunal. W koncu wszystko dotarlo, ale niesmak pozostal.