Używam go tylko do:
1) odtwarzania filmów po sieci ( z kompa wpiętego w lokalną sieć)
2) odtwarzania muzyki ze źródła jak wyżej
Żadnych kłopotów nie mam.
Jedyne co zauważyłem to, że:
a) przy starcie pudełka "zrywa" obraz z napisem egreat ale to jest bez znaczenia,
b) przy niektórych filmach (w wersji web i przy TVN Player) muszę przestawić w Setup-ie wyjście dźwięku SPDIF z RAW na stereo. Odtwarzacz mam podpięty do amplitunera za pomocą optyka.
c) nie odtwarza plików z muzyką zapisanych jako jeden plik .flac z plikiem .cue, ale tu może być problem taki, że źródło jest 24bity/192kHz

a nie sprawdzałem na rzadszych formatach tak zapisanych. 24/96 odtwarza bez problemu, pojedynczy 24/192 też. Nie wiem czy co prawda jest sens odtwarzania plików tej jakości na tym sprzęcie ale na moje "słoniowate" ucho brzmi fajnie (lepiej niż z cd ten sam materiał). Pomiędzy 96 a 192 ( mam próbki tego samego materiału) ja nie słyszę już różnicy, niestety.
Ostatnio w końcu udało mi się dodstać do niego ftp-em i jak zapewne czytałeś zmieniłem wyświetlanie miejsca pogody oraz przetłumaczyłem MOS ale nie jestem jeszcze do końca zadowolony z efektu ( z brzmienia, bo ogólnie działa i wyświetla, ale polska jezyk trudna jezyk) . Jak będą chętni to udostępnię plik (chociaż jak ktoś korzysta z MOS to i angielski mu nie obcy

)