Piramida. W hujaweju nie ustawisz!!
Da się to obejść

Widzisz Piramida w tel. chciałby wyświetlacz UHD.. ..
UHD to raczej tylko wtedy,gdyby wykorzystywało się telefon do VR,chociaż myślę,że i tak byłoby widać pikselozę...

Piramida. W hujaweju nie ustawisz!!
Widzisz Piramida w tel. chciałby wyświetlacz UHD.. ..
Ile masz to p8 ? Miesiąc?? Idąc twoim tokiem myślenia, flagowe z3 a nawet z5 powinien połknąć te p8 a jednak ludzie patrzą nie tylko na procesor a na calość. Samsung to nie jest jakiś ideał typ do porównywania.
A może smartfono-tablet![]()
Ten bajer bylby lepszy (juz raz to wstawialem)
Tiaaa poczekaj z rok, zrob kilka set zdjec i zobaczysz jak szajsung zacznie ci mulic.
W dodatku edge, jakos mi sie glupio go trzyma, tak jakby mial zaraz spasc.
Ja teraz mam do wyboru nowy tel bo umowa sie konczy ale nic ciekawego w tmobilu nie ma, za np. s6, z5 zycza sobie okolo 1200 doplaty, nowe iphony to kilka tysi.
To albo szajsung s6 sie poprawil i zrobili dobry tel, albo malo go uzywasz. U mnie w firmie wszyscy pracownicy dostawali szajsugi od s2 po s3 s4 s4mini i w zeszlym roku s5. Duzo telefonujemy, np szef tylko telefonuje zero zdjec i kazdy jeden szajsung nie wytrzymuje roku. Ani jeden a ponad 20 ich bylo, zamulaja, hard resety slabo pomagaja. Ostatnio s4 zony tez robilem hard reset z poziomu bootloadera bo zamulaja. Najwieksza bolaczka to jak uruchomisz aparat i zrobisz szybkie ruchy to potrafia sie wylaczac. I ta przypadlosc z czasem dostaje s4 i s5.
Podejzewam ze ta wytrzymalosc jest jakos zaprogramowana albo zaprojektowana w ilosci cykli i poprostu procek lub system sie zuzywa.
To sie ciesz s6 bo ja jakos slabo wieze w szajsunga za duzo razy sie naciolem.
Ostatnio fama poszla ze iphony tez maja wytrzymac maks 2 lata, coekawe ile w tym prawdy.