Które, 280? Bo to spora różnica względem mniejszych.
Porównaj, to się przekonasz.
To nic nie pisałeś.
Grubo będzie widzę, na centrala (450) się szarpnij może.
112 już masz, a to idealny kompromis. Porównywałem z 115.
Brzmieniowo grubo - przy całym secie, a Klipsch w secie świetnie współgra, a że cenowo rewelacyjnie to już inna sprawa.
Kasa nie ma tu nic do tego![]()
Ja na nią nie patrzyłem, chociaż duży set wychodzi jakieś 20k więc też nie mało.
Dałbym x3 tyle za same fronty. Przyznaje się bez ogródek. Do tej muzy która ja słucham nie chce innych, a że lakieru nie mają to lipa, bo ja uwielbiam lakierowane skrzynki. Mają za to świetne stalowo-złote głośniki, świetnie to wygląda w salonie. Szczególnie jak światło się odbija.
Zawsze mi się to podobało, podobnie jak u Kefa.
Żonę łechtajKapuste chciałem połechtać![]()
A w życiu, nie przeżył bym tej degradacji jakości z Denona na MarysieAhah, no tak. Taki umilacz z Ciebie
Oczywiście Kapusta napisze, że Marantz to czy tamto, a za 2 lata będzie latał ze ściereczką i pucował Marasia![]()
Bipo kolego, pomysłów to są setki.Jeszcze dajmu chwilę, teraz ma w głowie Klipsche do zakupu..![]()
Wszystko ok, tylko czemu chcesz z Pre Out w pma do cd w ampli?
Dobra juz wiem
W przepuszczaniu sygnału z gramofonu przez wzmacniacz jest sens i poniekąd nie ma
Line out to tez wyjście sygnału z tym ze jest na stałym poziomie głośności.
No tak, nie da się wtedy sterować głośnością.
Musisz się podpiąć pod inne wejście.
Nie zwróciłem na to uwagi na fotce która wrzuciłeś.
Nie było głośno jak odpaliłeś druga strefe?
Dobrze że się nic nie stało.Cicho nie było, lecz nie był to hałas. Miałem głośniki podłączone pod B więc szybko mogłem przełączyć![]()