Maciej_S85
Member
Trochę odkopię temat. Warto dopłacać do Marantz 5007 ok 400 zł?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Jesteś pewien, że plikami jest wszystko ok?
To, że w nazwie jest Master HD, nie oznacza, że tak musi być. Jeśli masz ustawioną opcję auto, to powinien czytać zgodnie z tym jak zostało zdekodowane.
.
Wrzuć ten film w program media info, ciekawe co pokaże na ten ścieżki audio.
Pobierz z innej. Tam są jakieś adware zawsze. Moze byc to co pisze kolega wyżej, pliki mogą mieć skopane kodowanie. Ktoś źle zripowal może. Albo to takie w stylu robienie pliku flack z mp3 320.
1. Kiepski czarny plastik na froncie, półmatowy. Myślałem że będzie taki sam szczotkowany jak w avr-x3100wmój błąd.
2. Po kilku dniach, reakcja na klawisz Power zaczęła go uruchamiać po około minucie. Wyłączanie również trwało około minute, ale wyłączenie wtyczki zasilającej na kilka minut problem rozwiązał.
3. Szkoda że nie mogę go obsługiwać z aplikacji Denon Remote App na androidzie, tak jak obsługuje AVR-X3100W.
4. Bardzo wolna obsługa klawiatury na YouTube.
5. Szuflada nie wysuwa się do końca, ręcznie można ją delikatnie wyciągnąć jeszcze 1cm.
6. Wyświetlacz, jego najniższa jasność jest ciemniejsza od najciemniejszej w AVR-X3100W, a może to AVR jest za ciemny...
7. Obsługuje dyski z NTFS i chyba exFat, widzi wszystkie partycje jako osobne dyski, w przeciwieństwie do AVR-X3100W
8. Pokazywane wszędzie grupy katalogów, Filmy Zdjęcia Muzyka, muszę się przyzwyczaić
9. Ogólnie daje note 7 na 10, chyba za dużo od niego oczekiwałem.