mam plazme panasonica PY42xx( nie pamietam) i próbowałem chyba wszystkiego, zaklejalem dekoder tasma obwijałem w folie aluminiowe, odstawialem daleko od tv, mieszalem w ustawieniach tv itd. itp. i pilot nie dziala poprawnie, oczywiscie mowie o nowym dekoderze pace hd, zadzwonilem wczoraj do cyfry i powiedzieli ze jestem pierwszy ktory to zglasza z nowym dekoderem... co nie oznacza ze ostatnim. Jak widac cyfra nie poprawila tej usterki, oczywiscie przy podpisywaniu umowy nikt nie wspominal o czyms takim, wiadomo byle podpisac umowe a klienta maja w dupie,
Jak przyjdzie darmowy tv, ktorego oczywiscie w momencie podpisywania umowy nie bylko na stanie i trzeba czekac do polowy stycznia, to dekoder hd zabiore do swojego pokoju a do głownego tv wsadze sd chociaz musze przyznac ze nie o to mi chodzilo kiedy decydowalem sie na cyfre,,, porazka
zna ktos jakis inny dekoder hd ktory prawidlowo by dziala z taka plazma ? i zeby wszystkie funkcje dzialaly czyli te nagrywania, przewijania i ogolnie wszystko ?
pozdro