Antidotum maja sprawdzone już na kilku amplitunerach i działa. Wentylatory też do naprawienia
Przy okazji - dzień dobry. Jestem fecisko, mam 355 i też mi pstryka
fecisko napisał:Horos > I jak po weekendowych testach? Cos sie poprawiło?
Potwierdzam, że problem został rozwiązany również w AVR247. Serwis spisał się na medal. To ciekawe, że po odebraniu z serwisu cieszyłem się jakbym kupił nowy sprzętyazz007 napisał:Ja mam 247 i pyka jak cholera Oczywiście tylko jak się nagrzeje porządnie, oddałem do serwisu ...
U mnie połączone jest PS3 przez k.optyczny, najbardziej słychać jak się przemieszczam po menu PS3 - tego nie dało się znieść
Pozdro
godik napisał:Napisz co Ci w nim wymienili.
yazz007 napisał:Regulacja prądu spoczynkowego
fecisko napisał:No coż, bo przeznaczenie reszty przycisków jest oczywiste - a tego akurat nie. Powyższy post świadczy o tym, że nie tylko dla mnie... Instrukcja opisuje to bardzo mętnie, w dodatku znajduje się on w sekcji "settings" co wcale nie jest jednoznaczne z tym, że obsługuje inne urządzenia. Jeśli to nie przypadłość jednego egzemplarza - to nie mam więcej pytań. i nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby mnie wyśmiać - kto pyta, nie błądzi (i nie wysyła po kilka razy sprzętu do serwisu) Dzięki za odpowiedź.