Mam pytanie - da sie wrocic do poprzedniej wersji firmware? W poprzednim moglem zmieniac tryby surround a teraz mam tylko auto selects best mode, virtual i stereo. Mam tuner cyfry podlaczony do avr 355 (glosniki 7.1) i ps3. Po instalacji nowego fw wlaczajac tuner c+ mialem tryb logic7 (i tylko to - zadne dolby czy dts nie mozna wlaczyc). Przelaczam na ps3 i wlacza sie na avr 355 multi-channel pcm i mozliwosci zmiany tylko na auto, virtual i stereo. Wczesniej moglem sluchac mp3 z ps3 w np. dolbyIIx a teraz jest to zaciemnione. Tylnie glosniki milcza. W filmach moge zmienic tryb surround. Nie wiem jak w grach jeszcze nie sprawdzilem. Przelaczam z powrotem na c+ i tu juz tez mam tylko auto, virtual i stereo do wyboru. A wczesniej rowniez moglem zmienic tryby surraund. Moze cos zle robie. Wszystko polaczone jest kablami hdmi. Instalacja nowego fw w sumie bez problemu. Na poczatku troche problemow mialem ze sterownikiem do kabla usb-rs232. Na plycie byly dwa sterowniki - oczywiscie najpierw wybralem ten zly i laptop nie widzial sie z avr. Ale po zainstalowaniu dobrego sterownika reszta poszla bez najmniejszych problemow. Przepraszam za troche chaotyczny post ale po woli zaczyna mnie trafiac. Reset avr'a nic nie daje. Tylko tyle, ze od nowa musze ustawienia zmieniac.