Nie na tv jak mam to też z wyświetlacza tylko widzę.Zmieniac umiem. Ale musze patrzyc na wyswietlacz marantza ten dolny. Aby wiedziec na jaki tryb wlaczylem.
A na baliego screenach widzialem ze on widzi na tv (jak przelacza pomiedzy trybami) Marantz nie ma tej funkcji?
![]()
![]()
![]()
Nic nie wykastrowali update był![]()
DTS NEO 2.5 to w TV masz i to jest jak z TV po optyku sygnał audio dajesz na avr
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Nie widziałem tego odcinka, co wygrało, co było?Zakrył sprzęty materiałem i odpalał każdy po kolei, a 5 osób siedzących na kanapie wskazało co lepiej DLA NICH gra. Odpowiedzi były niemal jednogłośne.
Chyba sie nie zrozumieliśmy.
Ja myślałem że te screeny są z "menu amplitunera", że wciska zielony guzik (movie) i to okno mu wyskakuje i widzi jaki tryb dźwięku jest włączony.
A tu dupa, muszę patrzeć na wyświetlacz w ampli.
Bali znów coś szarlatani, a malkontenci to łykająTak jak mówiłem to nie było z TV tylko bl czy coś. Tych opcji nie da się zobaczyć jak audio tv masz, trzeba z wyświetlacza kombinować
Przecież są z amplitunera
Bali znów coś szarlatani, a malkontenci to łykają
Wciskasz na pilocie np. MOVIE (w sekcji SOUND MODE) gdy oglądasz film, ewentualnie MUSIC gdy słuchasz muzyki, GAME oczywiście do grania lub PURE (w zależności co chcesz uzyskać i w zależności od modelu ampli, bo są inne układy przycisków na pilocie. Z TV Out też oczywiście można to uzyskać...
Chyba sie nie zrozumieliśmy.
Ja myślałem że te screeny są z "menu amplitunera", że wciska zielony guzik (movie) i to okno mu wyskakuje i widzi jaki tryb dźwięku jest włączony.
A tu dupa, muszę patrzeć na wyświetlacz w ampli.
Nie widziałem tego odcinka, co wygrało, co było?
Nie wiem jaki masz model ampli, ale pisałem, że mogą być delikatne różnice. Pamiętam, że SR6006 było to jeszcze inaczej, do tego stopnia, że z tyłu pilota przykleiłem sobie karteczkę z kolejnością trybów, bo nie było to takie oczywiste. W SR7008 i 7009 jest tak jak pisałem, jeden zielony przycisk widoczny na foto wrzuconej przez BaliZnalazłem.
Trzeba zrobić kombinacje przycisków:
Najpierw wciskamy INFO a potem MOVIE dopiero wtedy wyskakuje ta plansza.
Jak nacisnę od razu movie, to ta plansza nie wyskakuje.![]()
Bez urazy Lolo ale robicie tyle zamieszania wokół denona i marantza a jak przyjdzie co do czego ................dramat istny :niewiem:
Na moim onkyo wszystkie zmiany trybów dźwięku są wyświetlane na ekranie i na wyświetlaczu ampli.