Moim zdaniem tu nie chodzi kto co ma lepsze czy droższe i ile ma wszystkiego. Chodzi bardziej o jakość. Dobra zaraz będzie że 1510ae to syf ale ja lubię markę Denon i mi ona pasujeBipo powinienes zaczac juz sie bac. "Mlodziki" doganiaja twoje kino w strasznym tempie. Jeszcze pol roku i zostaniesz w tyle![]()
Bipo powinienes zaczac juz sie bac. "Mlodziki" doganiaja twoje kino w strasznym tempie. Jeszcze pol roku i zostaniesz w tyle![]()
Coś w tym jest ale u mnie to nie zazdrość. Fakt gdyby nie forum to bym miał jakieś plastikowe kd w domu.Wedlog mnie trzeba zarowno gratulowac i zazdroscic.
Zazdrosc jest tu motywacja, zaczyna cie troche dolowac i zaczynasz szukac, czytac, porownywac itp. Gdyby nie zazdrosc dociekliwosc to nie wiedzialbym do czego sluzy polowa sprzetu.... mm7054, ud7004, atmosy, aurosy itp...
Jeszcze długa drogaBipo powinienes zaczac juz sie bac. "Mlodziki" doganiaja twoje kino w strasznym tempie. Jeszcze pol roku i zostaniesz w tyle![]()
Dziękuje lobosJeszcze długa drogaPóki co salon Bipo niezagrożona pozycja nr 1 :krol:
P.s. Bali gratulacje. Kawał porządnego amplik:
Jeszcze długa drogaPóki co salon Bipo niezagrożona pozycja nr 1 :krol:
P.s. Bali gratulacje. Kawał porządnego amplik:
Bipo na siebie głosów nie można oddawać heheKurde czegoś nie zauważyłem, gdzieś jest u nas na forum klasyfikacja ogólna home cinema theater pokoi dedykowanych jak niededykowanych![]()
też bym głosował
![]()
BuahahaBali a na co Ci ten chłam od Denona ?
Toć to nie gra i nie ma mocy
Przegołeś, idę na EBAY i szukam X 7200![]()
Dobra, dobra....widać, że infekcja się rozwija, a króliczek wydaje się być na wyciągnięcie ręki , a później znowu uciekaNo dobra rodzinka prawie w komplecie![]()
Jeszcze tylko kolumny i koniec uganiania się za "króliczkiem"
Czarne właśnie lepiej gra, to tak jak czerwone samochody z koniem są najszybszeCzarny słabo gra![]()
Chyba Twój. Ja na mój srebrne paski dam i będzie turbotiuning audio hehe.Czarny słabo gra![]()
A tu Ciebie Henry kolego zaskoczę, dcd nie widzę najmniejszej potrzeby aby kupować, mam więcej filmów niż muzyki na cd, bardziej poszedłem w KD i wydaje mi się iż 3313ud będzie uniwersalnym odtwarzaczem czy to filmy czy muzyka.Dobra, dobra....widać, że infekcja się rozwija, a króliczek wydaje się być na wyciągnięcie ręki , a później znowu ucieka
To teraz podniosłeś poprzeczkę i do kompletu musi być DCD15xx
Gratulacje
Czarne właśnie lepiej gra, to tak jak czerwone samochody z koniem są najszybsze
View attachment 14372