czy warto kupic kamerke ?

fatchris

New member
tak ja w temacie do czego ona moze konkretnie sluzyc? sa jakies fajne gry? czy lepiej sie nie interesowac..?

webi

New member
fatchris napisał:
tak ja w temacie do czego ona moze konkretnie sluzyc? sa jakies fajne gry? czy lepiej sie nie interesowac..?

Aktualnie jest kilka gierek popierdółek na PS Store do ściągnięcia i jedna "duża" gra warta zainteresowanie, mianowici "Eye of Judgement" (o ile ktoś lubi karcianki).
Niektóre nowe gry (np. Burnout Paradise) wykorzystują kamerkę w ciekawy sposób (przy teakdownie przeciwnika kamerka robi mu zdjęcie i wyswietla jego reakcję). W Rainbow Six można wrzucić swoją facjatę na bohatera w grze.
Na PS2 było dużo gier tylko pod eye toya. Sprawdzały się wyśmienicie na imprezach !!! (sam mam eye toya, singstara i matę :) ). Myślę że z czasem na ps3 rozwinie się ten gatunek gier (nowy singstar oczywiscie obsługuje PS EYE, można nagrywać swoje występy i poblikować w sieci) a i na wsparcie kamerki w innych grach możemy liczyć. Niebawem pewnikiem ukażą sie nieoficjalne stery do PC (tak jak to było w przypadku eye toya) i wtedy to już na bank będzie się opłacać zakup tej kamerki (bo to świetna kamerka jest :) )
Moim zdaniem jak na razie jest to zakup na przyszłość (żeby nie powiedzieć na przerost :) )
Tu masz ciekawego linka http://www.ps3site.pl/virtual-reality , przykład jak w przyszłości może być wykorzystana kamerka do naszego chlebaka.

Ostatnia edycja:

ps_user

New member
Bez reklam
Teraz na pewno bardziej warto, ponieważ w końcu można do Skype podłączyć. I nie tylko :) Można wideo kręcić w VGA rozdziałce :D
Sterowniki, TUTU

Pozdrawiam,:cool:
I lulu.

Alucard1984

New member
ta dla amatorów kręcenia filmików ***** polecam w 100 % !!! Jest rewelacyjna ! Bierz w ciemno i nie pytaj więcej bo nie ma sensu !!! Sam używam i jestem wniebowzięty !

Do góry