fatchris napisał:
tak ja w temacie do czego ona moze konkretnie sluzyc? sa jakies fajne gry? czy lepiej sie nie interesowac..?
Aktualnie jest kilka gierek popierdółek na PS Store do ściągnięcia i jedna "duża" gra warta zainteresowanie, mianowici "Eye of Judgement" (o ile ktoś lubi karcianki).
Niektóre nowe gry (np. Burnout Paradise) wykorzystują kamerkę w ciekawy sposób (przy teakdownie przeciwnika kamerka robi mu zdjęcie i wyswietla jego reakcję). W Rainbow Six można wrzucić swoją facjatę na bohatera w grze.
Na PS2 było dużo gier tylko pod eye toya. Sprawdzały się wyśmienicie na imprezach !!! (sam mam eye toya, singstara i matę

). Myślę że z czasem na ps3 rozwinie się ten gatunek gier (nowy singstar oczywiscie obsługuje PS EYE, można nagrywać swoje występy i poblikować w sieci) a i na wsparcie kamerki w innych grach możemy liczyć. Niebawem pewnikiem ukażą sie nieoficjalne stery do PC (tak jak to było w przypadku eye toya) i wtedy to już na bank będzie się opłacać zakup tej kamerki (bo to świetna kamerka jest

)
Moim zdaniem jak na razie jest to zakup na przyszłość (żeby nie powiedzieć na przerost

)
Tu masz ciekawego linka
http://www.ps3site.pl/virtual-reality , przykład jak w przyszłości może być wykorzystana kamerka do naszego chlebaka.