Wystarczy nocą kiedy jest cisza, oglądając telewizor wcisnąć przycisk mute na pilocie i każdy powinien "to" usłyszeć
Prosiłem już aby pisac za siebie. Jak mozna tak uogólniać na podstawie jednego telewizora?!Dlatego też uważam, że problem jest wyolbrzymiony i każdy kto choć raz miał plazmę w domu, nie ma czego się obawiać.
Prosiłem już aby pisac za siebie. Jak mozna tak uogólniać na podstawie jednego telewizora?!
Ja mam z plazmami do czynienia od lat i takiego hałasu jaki wydobywa się z mojego G30 jeszcze nigdy nie słyszałem. Ostatnio pogorszyło sie na tyle że zglaszam to do serwisu i nie dam sie łatwo spławić bo nawet przygluchy by to usłyszał.
Ja porzucilem juz myslenie o kinie domowym na rzecz sluchawek (moja zona ciagle kaze mi przyciszac a w sluchawkach ustawiam sobie jak chce). Z takich tanich polecam Creative Aurvana Live (Chyba kupię sobie dobre słuchawki
@cactusek a powiedz mi, czy odczuwasz efekt bzyczenia najbardziej kiedy siedzisz na wprost telewizora? Tak zeby glowa byla na poziomie srodka TV
Ile Ty cactus jeszcze możesz wytrzymać z tym panasem a ile bzdur napisać .........Ja mam na stojaku i hałas mnie dobija kazdego wieczora.
Słysze je z każdego miejsca w pokoju. Zagłuszyć to może tylko laptop, w którym włączy sie wiatrak na max obroty.
Być może bzyczenie najbardziej słychać na wprost telewizora ale w sumie , tooo chyba ja cierpię na urojenia zwiazane z bzyczącym Panasoniciem
Ja mam na stojaku i hałas mnie dobija kazdego wieczora.
Słysze je z każdego miejsca w pokoju. Zagłuszyć to może tylko laptop, w którym włączy sie wiatrak na max obroty.
Być może bzyczenie najbardziej słychać na wprost telewizora ale w sumie różnice nie są wielkie. Ogólnie po 21szej jak za oknem jest już cisza i nic nie tłumi dzwięków bzyczenie denerwuje mnie w najlepsze. Moge ustawić głośność powyżej 30 a i tak słysze.........QUOTE]
Cactusek jak ty masz głośność powyżej 30 i coś słyszysz oprócz dzwięku to gratuluję bo jak u siebie dam TV na 30 lub ponad 30 to jest bardzo głośno, szczególnie w nocy... normalnie słucham w granicach 16-22 aby nie dręczyć innych mieszkańców lub... słuchawki.
Musi u ciebie wyć a nie buczeć skoro powyżej 30-u słyszysz. Może zgłoś problem do serwisu jak wada jest tak poważna i fala dzwiękowa powali serwisanta w dzwiach... lub może jak hałas dobija cię każdego wieczora po prostu go sprzedaj (np. na forum) i kup sobie coś innego... nie można tak cierpieć co noc
Wlaczcie sobie teraz na Orange SPorts ! Ale mi buczy czy tam swiszczy moj tv przez cala gale UFC ! :/ Jak dobrze ze to tylko teraz na tym kanale bo juz sie przestraszylem ze na stale zaczal buczyc moj TV. Ale jak przelacze kanal to tego nie ma... Ciekawi mnie czy te buczenie co teraz mam to jest wlasnie takie na jakie wiellu narzeka....