Kogo stać niech bierze OLED-a, bo nie ma nic lepszego do tej pory na rynku - zawsze lepsze to niż odgrzewany kotlet LCD.
Popieram w 100% jakość wyświetlania OLEDów przewyższa o niebo każdy telewizor LCD.
Kogo stać niech bierze OLED-a, bo nie ma nic lepszego do tej pory na rynku - zawsze lepsze to niż odgrzewany kotlet LCD.
Napiszę że wstrzymałem się z zakupem TV i jestem w kropce po pomijając różnicę w cenie to sa teraz dwa TV z których dokonam wyboru ale wciąż się zastanawiam.
1. LG OLED65G6P: G6 Signature OLED 4K Smart TV w/ webOS 3.0 | LG USA
2. TX-65DX900E Telewizory LED - Panasonic Polska
Im więcej czytam testy tym bardziej nic nie wiem , może jakieś opinie w tym temacie ?
http://www.hdtv.com.pl/forum/1283415-post149.html
Tu masz przykład wypalania Oledów, tak jak kiedyś plazm.[/QUOTE
Technologia idzie do przodu, nowe OLEDY gwarantują 100tyś godzin bez utraty jakości obrazu, pokaż KIKI artykuły czy opinie użytkowników o wypaleniach pikseli w OLED TV
w serii E6 lub G6 z 2016 roku.
Pierwsze plazmy też miały wypalenia ,a potem KURO czy Panasonic ZT60 były cacy
i wszyscy piali jaki to super sprzęt itd.....
Przytaczając artykuł o 1 serii OLED EC w moim odczuciu to trochę manipulacja ...
Manipulacja to na tym forum rzecz codzienna ale pewnie skasują mój posthttp://www.hdtv.com.pl/forum/1283415-post149.html
Tu masz przykład wypalania Oledów, tak jak kiedyś plazm.[/QUOTE
Technologia idzie do przodu, nowe OLEDY gwarantują 100tyś godzin bez utraty jakości obrazu, pokaż KIKI artykuły czy opinie użytkowników o wypaleniach pikseli w OLED TV
w serii E6 lub G6 z 2016 roku.
Pierwsze plazmy też miały wypalenia ,a potem KURO czy Panasonic ZT60 były cacy
i wszyscy piali jaki to super sprzęt itd.....
Przytaczając artykuł o 1 serii OLED EC w moim odczuciu to trochę manipulacja ...Te forum ma do nadrobienia z dobre 3 lata i tak -Technologia idzie do przodu panie KIKI.
W oledach problemem nie są nawet wypalone piksele, ale degradacja obrazu w związku z pracą matrycy. Co z tego, że po trzech latach będzie świetna czerń jak reszta kolorów się wypali a do tego na stałe znaczki z rogów programów.