...........tvn 24 może ze 30 min dziennie oglądam,tv zawsze na czuwaniu,czyszczenie matrycy robię raz na miesiąc,w gry nie gram-pozdrawiam
.... i właśnie dlatego "te zalety" całkowicie wykluczają na dzień dzisiejszy zakup OLED-a, a w szczególności ograniczona możliwość do 30 min./24h oglądania programów informacyjnych ))) ... a wypadało by wiedzieć, że nie tylko istnieje tvn24 a oprócz tego są jeszcze inne np. CNN, BBC i wiele, wiele innych a rolą współczesnego człowieka jest orientacja na to co dzieje się nie tylko na ul. Nowogrodzkiej (gdzie może te przysłowiowe 30 min wystarcza) lecz lub przede wszystkim w naszej "globalnej wiosce" )))
Ja też nie mam powidoków....
... a ja na plazmie powidoki mam a obraz też bajka i żadne czyszczenia matrycy oraz "inne sztuczki" długo terminowo tu nie pomagają lecz nie ubolewam nad tym gdyż koszt zakupu jej stanowił tylko 25 % wartości dzisiejszego OLED-a a więc jak cena jego zejdzie do takiego poziomu cenowego to wówczas żadne powidoki i wypalenia nikomu nie będą przeszkadzać )))
Ostatnia edycja: