... przycisk timer u mnie działa...
Niestety przycisk TIMER nie działa. Poza tym zauważyłem jeden minus. Chyba cały czas jest sygnał na HDMI bo telewizor nie widzi braku sygnału i się sam nie wyłącza po kilku minutach jak do tej pory.
... przycisk timer u mnie działa...
Niestety przycisk TIMER nie działa. Poza tym zauważyłem jeden minus. Chyba cały czas jest sygnał na HDMI bo telewizor nie widzi braku sygnału i się sam nie wyłącza po kilku minutach jak do tej pory.
Fakt, w EPG działa... tylko jak?a jak go używasz?
przycisk timer działa w epd/giude
A gdzie w Polsacie TVP HD ,TVN HD ? w C+ jest w N jest .Od pewnego czasu Polsat nie dodaje żadnych nowych programów.Lipa
Gdzieś czytałem ostatnio, że w tym roku nie należy się spodziewać tak atrakcyjnych promocji przed świętami ze strony platform cyfrowych jak to było rok temu.
Najzwyczajniej w świecie przestawił Ci się układ kanałów z Cyfrowy Polsat na jakiś inny, predefiniowany. Często mi się to zdarzało na Samsungu.U mnie problem jest w tym, że kanały nie układają się według klucza Polsatowskiego tylko strasznie dziwnie. U innych osób, u znajomych, wszystko jest ok, tylko u mnie rozwala mi kanały Polsatu po całym spektrum kanałów. Zastanawiam się czy jest jakaś opcja kompletnego zresetowania tego Samsunga? Model dekodera to DSB-S305G.