I pomógłby mi ktoś wybrać najodpowiedniejszy dla mnie abonament? Chciałbym mieć dużo futbolu w jakości HD i dużo programów naukowych także w jakości HD. Na początku skłaniałem się do abonamentu SuperPremium HD za 108zł miesięcznie a teraz mam dylemat, bo nie wiem czy dokładać do pakietu HBO 11zł, bo jak do pakietu Optimum HD wezmę HD Optimum to mam wszystkie kanały oprócz HBO a nie wiem czy na tym HBO idzie w ogóle coś ciekawego?
tak patrzyłem i najlepsza opcja do futbolu w HD to canal+ kompakt HD + opcja HD kompakt 68+8zł , tu tylko nie masz wielu kanałów przyrodniczych, serialowych itd
wyższej opcji nie ma sensu bo dodając opcję HD masz prawie 100zł, zamiast tego zdecydowanie bardziej najlepiej opłaca się dołożyć do superpremium z powodu pakietu HBO w hd, lecą non stop nowości serialowe/filmowe, może nie od razu to co wyszło na blue ray ale tak z rocznym max poślizgiem
generalnie oglądam tylko sport i filmy jedynie na HBO, czasem canal+, ale kino, tvp kultura, na resztę szkoda czasu...
za podobny pakiet płacę 100zł, 80zł + 20 hbo w promocji, był to kawałek czasu temu, więc wg mnie ten najdroższy pakiet się opłaca jeśli też chcesz pooglądać nowe filmy, ewentualnie jakieś przyrodnicze
C+ 3d jest za darmo, bo nie może być inaczej - tam leci coś raz, może 2x w tygodniu, jakiś film, koncert, czasem mecz z angielskiej lub hiszpańskiej ligi... generalnie w weekend to mnóstwo piłki leci non stop, C+ sport hd, oprócz tego są też wtedy uruchamiane c+ weekend hd, c+ gol hd, potem jeszcze powtórki lecą w tygodniu
za to brakuje pucharów europejskich niestety... ale skoro ma być fuzja z N-ką to powinny się pojawić również w C+