maszek napisał:Ktoś wie, jakie są parametry kanału 19 Cyfry?
Thx za podpowiedź Trzeba wyłączyć wyszukiwanie pakietami w HDCI2000siwy25 napisał:...proszę czytać tu:http://www.cyfraplus.pl/_abo_promo-wymiana-kart.html
jaro0508 napisał:Moi Drodzy nie mam glosu na National G HD mam frgusona 8900 HD Na pozostalych wszystkich jest oki. MOZE to okresowo od nadawcy....prosze o porade z gory dzieki...
Witaj.Dawid89 napisał:Sory jeśli to nie odpowiedni temat, ale może ktoś będzie wiedział dlaczego jeśli mam dekoder PHILIPS DSR 6201 HD i mam opcję HD to jak narazie na kanałach HD jedynie widać czarny obraz. Czekam na odpowiedz
Dawid89 napisał:To znaczy, że mam programy HD wykupione , między innymi Canal+sport HD i jedyne co widzę na tym programie to czarny obraz. Z kablami wszystko jest ok.
Sugeruję, abyś udał się ze swoją kartą do punktu, w którym odbierałeś tuner i zamówiłeś opcję HD. Sprawdź na ich sprzęcie, czy karta jest aktywowana na odbiór pakietu C+: Film i Sport w HD.Dawid89 napisał:To znaczy, że mam programy HD wykupione , między innymi Canal+sport HD i jedyne co widzę na tym programie to czarny obraz. Z kablami wszystko jest ok.