A jeżeli sa to porownaj sobie filmy kiedy sa na hbo czy c+ a kiedy na multivision np.New York Minute u nas chyba pod chorym tytułem Mary-Kate i Ashley: Nowy Jork, nowa miłość.na multivision kwiecien 2006 u nas poczatek września.Ale akurat w tym filmie premiery kinowej u nas nie bylo ale HP i Więzień Azkabanu premiera kinowa francja polska taka sama a na multivision 2 miesiace wczesniej premiera.I takich przypadków jest mase nie mowiac już o tym co napisal arsenal.Dobrze że HBO puszcza kubusia puchatka.
Może was to zdziwi ale ja w wieku 16 lat czekam nadal na disney chanel i wielu innych dużo starszych odemnie też , Disney to klasyka animacji a jak widze jak teraz bachory ogladają to co jest na jetixie to sie w lbach przewraca.A wy ogladacie jakieś bajki ??
Może was to zdziwi ale ja w wieku 16 lat czekam nadal na disney chanel i wielu innych dużo starszych odemnie też , Disney to klasyka animacji a jak widze jak teraz bachory ogladają to co jest na jetixie to sie w lbach przewraca.A wy ogladacie jakieś bajki ??