cześc
no i ja juz ochłonąłem po tym 'wejściu smoka' lol
czyli wchodzi kolejna samobójcza inicjatywa, która chce podbic rynek niszowy... lol
jest tak, jak twierdzą ludzie z syfry... co innego zawojowac rynek mediów 'off air' a co innego 'off satellite'...
imho z tą ofertą mogą od razu skoczyc z pałacu kultury na nogi
częśc potencjalnych klientów na pewno została zaszokowana niskimi cenami, tylko za co nawet te kilkanaście pln ???? dla samego pudła warto może, tylko ten badziew nie ma możliwości odebrania czegokolwiek po za N....
vod oczywiscie w powijakach... czyli albo nie mają co vod'owac albo technologia płata figle... tak czy inaczej, po takich zapowiedziach wszystko powinno byc zapięte na ostatni guzik, ale co tam, na raty a i tak pójdzie... :/
jesli to ma byc ta nowa telewizja, to przepraszam, ale chyba pomyliłem sklepy. nawet tvn24 nie będzie HD lol
jak to u nas zawsze, duża chmura mały deszcz. Nie twierdzę, że im się nie uda. Ale teraz zaatakuje syfra, a nawet nie musi sie bardzo starac, 10000 odbiorników przed świętami w promocji za darmo, cyfra+sport HD, + to co ma ITI
i leżą i stękają
niestety, mieszkam za granicami pięknego kraju, i jestem skazany na dofinansowywanie amatorszczyzny w tej czy innej postaci.
iti niech na mnie nie liczy, za rogiem jest SKY, nie mają polskiej ligi co prawda
ale iti też nie ma
jeśli tylko dla tego, że macie hdready tv pójdziecie kupic ten badziew, to pamiętajcie, że przyczyniacie się do rozwoju ZARAZY, która toczy ten kraj od lat zwanej 'PRZĘCIĘTNOŚC"
Jeśli liczą koszty przed startem, znaczy sami nie wierzą w sukces. Gdyby chociaż wszystkie tvn'y były HD, a to przecież nie jest kosmos, mieliby z dziesięc kanałów HD na dziendobry. Tym by mnie wygrali!!!
Ale za rok sprawdzę, obiecuję
co się dzieje w państwie duńskim