Pisałam już Maszkowi na priva, ale napiszę jeszcze tu.
Udało mi się zrobić upgrade modułu Cyfry na kanale TVP INFO (a nie na TVP Polonia jak informował satkurier).
Krecha2 !
Po dłuższym użytkowaniu bardziej docenisz zawartość programową niż jakość emisji (choć oczywiście jakość emisji też ma duże znaczenie)
Moim zdaniem jest jeden kanał bijący wszystkie inne na głowę. Jest to CANAL+, a znajdziesz go tylko na Cyfrze albo w odrębnej ofercie (ale wtedy wychodzi drożej). Na tym kanale masz zarówno piłkę nożną w jakości HD (liga polska i angielska) jak i najlepsze filmy (z miesiąca na miesiąc coraz więcej premier jest w HD).
Ja właśnie przedłużyłam umowę z Cyfrą i otrzymałam 25% zniżkę.
pakiet podstawowy - zamiast 38 zł - 28 zł
CANAL+ - zamiast 29 zł - 21 zł
CANAL+ HD - zamiast 6 zł - 4 zł
NG HD - zamiast 6 zł - 4 zł
-----------------------------------------
Razem - 57 zł
Moim zdaniem w tej cenie nie dostaniesz lepszej oferty u konkurencji. Uważam, że CANAL+ i Ale Kino - w zupełności wystarczają żeby zapewnić ofertę filmową (są także inne kanały jak Comedy Central, Movies 24 czy Hallmark - ale moim zdaniem to lipa)
NG HD - moim zdaniem lepsze od Discovery HD z "n", do tego masz jeszcze Planete i Discovery - więc w zupełności starczy jeśli chodzi o dokumenty, filmy przyrodnicze
CANAL+ SPORT HD - ponieważ razem z mężem oglądamy głównie piłkę nożną (liga polska i liga angielska) - w zupełności nam wystarczy, ale jest także liga francuska, włoska, hiszpańska, koszykówka, żużel, rzadko boks,
futbol amerykański
Z babskich spraw (więc Ciebie to pewnie nie interesuje) - mam TVN Style i Fashion TV
Możesz sobie także dołożyć HBO na jakiś czas (niestety jego jakość jest kiepska na wszystkich platformach, a oferta filmowa też gorsza niż na CANAL+) korzystając z formularza internetowego - nie musisz więc dzwonisz i wyczekiwać aż ktoś odbierze telefon. Jeśli zamówisz HBO przykładowo 5 marca to cały marzec oglądasz za darmo, a płacisz dopiero za kwiecień. W każdej chwili możesz z tego zrezygnować.
Oczywiście wszystko jest sprawą względną. Piszę to tylko z mojego punktwu widzenia.