uff... przeczytałem wszystkie 20 stron...

A pomyśleć, że szukałem tylko info o podłączeniu tunera do nowego sprzęciku jaki sobie mam zamiar kupić... Ale dobrze że sobie poczytałem, bo faktycznie choć jest abo cyfry od dawna, to już się dawno nie interesowałem ofertą, bo i tak zawsze byłem olewany. Szczerze, choć kibicuję steromanowi, to nie jestem hurraoptymistą. N pokazała, że cyfra się wcale nie musi zbyt mocno starać, żeby klientów utrzymać. Jedyną nadzieją jest dalszy rozwój oferty N, ale ja na razie się nie przesiądę, bo wciąż jest dla mnie ważna zawartość, zwłaszcza piłka nożna - której nikt nie robi tak jak C+. Po obejrzeniu pierwszej transmisji w C+ (wieki temu - jak te latka lecą...), nie byłem już w stanie bez emocji oglądać transmisji w tvp, później na polsacie i tvn... Wciąż nie rozumiem, jak można tak beznadziejnie robić piłkę (tvp) i jeszcze się na tej beznadziei wzorować (polsat, tvn). Przecież studia sportowe w tych telewizjach to istny dramat, a komentarz... cóż nie każdego stać na Twarowskiego, Smokowskiego czy Laskowsiego. No ale już tacy fachowcy jak Nachorny (od ligi angielskiej), chyb nie są na stałe związani z c+, nie mówiąć już o wyszukiwaniu nowych talentów. A wciąż oglądając studia sportowe c+ czuję się jakbym jechał porshe, przy przejażdżce maluchem w pozostałych przypadkach. Ja wiem, nie każdego sport interesuje. Ale ja piszę tylko dlaczego od c+ nie odejdę i będę płacił te bajońskie sumy. Obawiam się jednak, że takich jak ja jest jednak sporo... A to niestety może spowolnić rozwój c+, a co za tym idzie także N... Bo nie oszukujmy się, jeszcze się taki nie narodził, co by rozwijał swoją ofertę tylko po to, żeby klientowi było lepiej. C+ się nie będzie rozwijać, to i n nic nowego nie wprowadzi
Said, but true...