aceVe58mU0M
lolek126 Well-known member Bez reklam Marzec 22, 2019 #463 Ataszek widzę , że klimaty podobne lubimy - świetna jest "miśka" i mega klimatyczna.. szkoda tylko, że nowych płyt nie wydaje..
Ataszek widzę , że klimaty podobne lubimy - świetna jest "miśka" i mega klimatyczna.. szkoda tylko, że nowych płyt nie wydaje..
Ataszek Active member Bez reklam Marzec 22, 2019 #464 Tak naprawdę repertuar jest bardzo szeroki - teraz np. coś takiego ....
Ataszek Active member Bez reklam Marzec 22, 2019 #465 I posłuchajcie jeszcze tego kawałka - genialny ....
sentyzibi Well-known member Marzec 22, 2019 #466 Weekend, płytki... nic nowego, tyle że dla odmiany coś lżejszego i po niemiecku. Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Weekend, płytki... nic nowego, tyle że dla odmiany coś lżejszego i po niemiecku. Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ataszek Active member Bez reklam Marzec 22, 2019 #467 Jakoś nie trawie tego języka przy odsłuchu ....
Pakolo Well-known member Bez reklam Marzec 22, 2019 #468 Ataszek napisał: Jakoś nie trawie tego języka przy odsłuchu .... Kliknij aby rozwinąć... Ja też go nie lubię, ale Nena i Peter Schilling często u mnie na odsłuchu
Ataszek napisał: Jakoś nie trawie tego języka przy odsłuchu .... Kliknij aby rozwinąć... Ja też go nie lubię, ale Nena i Peter Schilling często u mnie na odsłuchu
Pakolo Well-known member Bez reklam Marzec 22, 2019 #470 Patrz Ty, zapomniałem o Rammstein Ataszek ten kawałek możesz kojarzyć o ile oglądałeś Atomic Blonde, refren wpada w ucho.
Patrz Ty, zapomniałem o Rammstein Ataszek ten kawałek możesz kojarzyć o ile oglądałeś Atomic Blonde, refren wpada w ucho.
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Marzec 22, 2019 #471 Chyba z Breaking Bad ; ) [youtube]A5FHcrBlZLE[/youtube] Oldskul: [youtube]UhPkdE5IKWg[/youtube] Ostatnia edycja: Marzec 22, 2019
lolek126 Well-known member Bez reklam Marzec 23, 2019 #472 Ataszek napisał: I posłuchajcie jeszcze tego kawałka - genialny .... Kliknij aby rozwinąć... Tę Panią również słucham, mam Jej kilka płyt. Genialny głos ma kobieta...
Ataszek napisał: I posłuchajcie jeszcze tego kawałka - genialny .... Kliknij aby rozwinąć... Tę Panią również słucham, mam Jej kilka płyt. Genialny głos ma kobieta...
Ataszek Active member Bez reklam Marzec 23, 2019 #473 Pakolo napisał: Patrz Ty, zapomniałem o Rammstein Ataszek ten kawałek możesz kojarzyć o ile oglądałeś Atomic Blonde, refren wpada w ucho. Kliknij aby rozwinąć... Kojarzę - nawet całkiem niedawno oglądałem ten film
Pakolo napisał: Patrz Ty, zapomniałem o Rammstein Ataszek ten kawałek możesz kojarzyć o ile oglądałeś Atomic Blonde, refren wpada w ucho. Kliknij aby rozwinąć... Kojarzę - nawet całkiem niedawno oglądałem ten film
lolek126 Well-known member Bez reklam Marzec 24, 2019 #474 Ja od rana przypominam sobie 80 lata wieczna piosenka.. [youtube]t1TcDHrkQYg[/youtube]
lolek126 Well-known member Bez reklam Marzec 24, 2019 #475 Albo tego kto nie pamięta po kilka razy dziennie w radio utór był grany.. [youtube]9jK-NcRmVcw[/youtube]
Albo tego kto nie pamięta po kilka razy dziennie w radio utór był grany.. [youtube]9jK-NcRmVcw[/youtube]
bramowicz1 Active member Bez reklam Marzec 24, 2019 #476 Pakolo napisał: Ja też go nie lubię, ale Nena i Peter Schilling często u mnie na odsłuchu Kliknij aby rozwinąć... Nena i po angielsku robiła wykony. A 99 Red Ballons genialne. [youtube]fdiUyMmVQ7E[/youtube]
Pakolo napisał: Ja też go nie lubię, ale Nena i Peter Schilling często u mnie na odsłuchu Kliknij aby rozwinąć... Nena i po angielsku robiła wykony. A 99 Red Ballons genialne. [youtube]fdiUyMmVQ7E[/youtube]
lolek126 Well-known member Bez reklam Marzec 25, 2019 #477 A mi się zebrało na kanadyjczyka.. [youtube]eFjjO_lhf9c[/youtube]
Piramida Well-known member Bez reklam Marzec 25, 2019 #478 https://www.youtube.com/watch?v=lcCYhDu4_ZY&list=PLPSyQctAlgzUJGe-OFjy45zAsqvdSPCrn
bramowicz1 Active member Bez reklam Marzec 26, 2019 #479 lolek126 napisał: Albo tego kto nie pamięta po kilka razy dziennie w radio utór był grany.. [youtube]9jK-NcRmVcw[/youtube] Kliknij aby rozwinąć... Była jeszcze piękna ballada [youtube]KmWE9UBFwtY[/youtube]
lolek126 napisał: Albo tego kto nie pamięta po kilka razy dziennie w radio utór był grany.. [youtube]9jK-NcRmVcw[/youtube] Kliknij aby rozwinąć... Była jeszcze piękna ballada [youtube]KmWE9UBFwtY[/youtube]
Pawel_Sz85 Klub HDTV.com.pl VIP Marzec 26, 2019 #480 [youtube]FDmfoT9Rrhw&index=26&list=RDwDe-dI3c5d0[/youtube]