Co teraz słuchacie?

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Szkoda, że nie da się edytować postów, nowy album Schillera, jak dla mnie to straszna lipa.

dmk84

New member
Biedronkowe zakupy, odsłuch niestety jutro hi hi

Attachments

• IMG_20190327_224518.jpg
    IMG_20190327_224518.jpg
    28,3 KB · Wyś: 21

donsalieri

Active member
Bez reklam
No wiadomo że jakość z YT gorsza ale zaglądają tu ludzie którym nazwisko Jessie Ware NIC nie mówi :D ba, nawet pewnie są tacy którym nic nie mówi nazwisko Vollenweider, dlatego daje linka żeby zapoznali się z innym brzmieniem niż Sławomir ;)

Ataszek

Active member
Bez reklam
No wiadomo że jakość z YT gorsza ale zaglądają tu ludzie którym nazwisko Jessie Ware NIC nie mówi :D ba, nawet pewnie są tacy którym nic nie mówi nazwisko Vollenweider, dlatego daje linka żeby zapoznali się z innym brzmieniem niż Sławomir ;)

Z tym Sławomirem to już pojechałeś Don :p:p
Andreasa nie miałem okazji wcześnie posłuchać ale nadrobię to !

dmk84 i jak się podoba repertuar ?

Ostatnia edycja:

dmk84

New member
No dla mnie bomba
Kolega lolek zrobił wrzutke i po odsłuchu kilku utworów na YT odrazu zamówiłem płytkę.

Dzisiaj meczylem Yello Toy z biedry i wiem że muszę kupić ich kolejne plytki

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Posłuchajcie jeszcze np Carrie Newcomer czy też S. McLachlan, również fajne klimaty.. tylko tych płyt się już niestety nie kupi po 20 zeta, ale jak się podobają takie klimaty to warto.. ja jestem pod dużym wrażeniem tych dwóch Pań.

rabit

Active member
Bez reklam
Z Jessie Ware, moja przygoda zaczęła się parę lat temu w Media Markt w Bielsku. Był tam taki "słupek odsłuchowy" ze słuchawkami i kilkanaście propozycji do przesłuchania. Co jakiś czas (chyba co tydzień) obsługa zmieniała CD. Jedną z nich była płyta "Tough Love" Pani Ware. Spodobała mi się i od razu wskoczyła do koszyka. Zresztą, parę ciekawych pozycji wyciągnąłem z tego miejsca odsłuchowego, takich jak np: James Bay, Ryan Keen, Imany, Bullet for my Valentine, 30 seconds to mars, właśnie grająca u mnie ZAZ i parę innych. Teraz jest Tidal, lecz ich propozycje jakoś tak średnio do mnie trafiają...

Do góry