Świetny utwór i skrzypaczka fajnie pogrywa.. DzfmD4-r3PA
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 12, 2019 #301 Świetny utwór i skrzypaczka fajnie pogrywa.. [youtube]DzfmD4-r3PA[/youtube]
Pakolo Well-known member Bez reklam Luty 12, 2019 #302 armanig napisał: Pakolo, wrzucaj bezpośrednie linki do Tidal, co bym mógł jednoklikiem odsłuchać : ) Kliknij aby rozwinąć... Jak to zrobić, to następnym razem będzie ok. Btw możesz odsłuchać cały album bo jest fajny.
armanig napisał: Pakolo, wrzucaj bezpośrednie linki do Tidal, co bym mógł jednoklikiem odsłuchać : ) Kliknij aby rozwinąć... Jak to zrobić, to następnym razem będzie ok. Btw możesz odsłuchać cały album bo jest fajny.
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Luty 12, 2019 #303 Masz z prawym dolnym rogu 3 kropki i tam można udostępnić, nie widzę teraz copy, ale jak dasz udostępnij np. w notatniku Samsunga to wrzuci tam linka i można potem kopie zrobić na forum. Nuta odpali się z buta w Tidalu.
Masz z prawym dolnym rogu 3 kropki i tam można udostępnić, nie widzę teraz copy, ale jak dasz udostępnij np. w notatniku Samsunga to wrzuci tam linka i można potem kopie zrobić na forum. Nuta odpali się z buta w Tidalu.
Ataszek Active member Bez reklam Luty 13, 2019 #305 Dzisiaj po Polsku i symfonicznie Ostatnia edycja: Luty 13, 2019
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 13, 2019 #306 Z racji zakupu płyty słucham sobie tego Pana.. [youtube]cWBsqPbL6To[/youtube]
Pakolo Well-known member Bez reklam Luty 13, 2019 #307 Ataszek napisał: Dzisiaj po Polsku i symfonicznie View attachment 17677 Kliknij aby rozwinąć... U mnie zdjęcie otwiera się mega rozmazane. Wrzucaj na postimage jako hotlink dla for
Ataszek napisał: Dzisiaj po Polsku i symfonicznie View attachment 17677 Kliknij aby rozwinąć... U mnie zdjęcie otwiera się mega rozmazane. Wrzucaj na postimage jako hotlink dla for
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Luty 13, 2019 #310 Coś nie działa Twój link do Tidala, Justin Bieber się otwiera Ja po seansie "Climax" lecę z albumem: https://open.spotify.com/track/1bVycPvF71bk3NQqWFlnnc?si=kr_O9iDIRTiEFEGDiBFTDw Tu scena z filmu - właśnie z tym kawałkiem, generalnie cały film obsadzony jest w oldskulowej muzie: [youtube]Hwkacrln26o[/youtube]
Coś nie działa Twój link do Tidala, Justin Bieber się otwiera Ja po seansie "Climax" lecę z albumem: https://open.spotify.com/track/1bVycPvF71bk3NQqWFlnnc?si=kr_O9iDIRTiEFEGDiBFTDw Tu scena z filmu - właśnie z tym kawałkiem, generalnie cały film obsadzony jest w oldskulowej muzie: [youtube]Hwkacrln26o[/youtube]
Pakolo Well-known member Bez reklam Luty 14, 2019 #311 Armanig Tego Biebera to Ci na walentynki wrzuciłem
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 15, 2019 #312 A ja coś takiego teraz sobie słucham, utwór bardzo znany w innej wersji.. [youtube]abGe6uM9Ias[/youtube] Ostatnia edycja: Luty 15, 2019
A ja coś takiego teraz sobie słucham, utwór bardzo znany w innej wersji.. [youtube]abGe6uM9Ias[/youtube]
sentyzibi Well-known member Luty 15, 2019 #315 A ja znowu tradycyjnie... wygląda na to, iż na weekendy jeszcze jestem niereformowalny. [emoji6] Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
A ja znowu tradycyjnie... wygląda na to, iż na weekendy jeszcze jestem niereformowalny. [emoji6] Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Pawel_Sz85 Klub HDTV.com.pl VIP Luty 15, 2019 #316 Ja w oczekiwaniu na kuriera z nową płytą VV słucham na słuchawkach . Super koncert. [youtube]5D-KOww3NEQ[/youtube]
Ja w oczekiwaniu na kuriera z nową płytą VV słucham na słuchawkach . Super koncert. [youtube]5D-KOww3NEQ[/youtube]
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Luty 16, 2019 #317 Paweł, znów masz u mnie minus. Zamiast spać, też włączyłem na słuchawki i zrobiła sie godzina 2:00
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 16, 2019 #319 sentyzibi napisał: A ja znowu tradycyjnie... wygląda na to, iż na weekendy jeszcze jestem niereformowalny. [emoji6] Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka Kliknij aby rozwinąć... Ale wiesz co dobre Bon Jovi górą zawsze i wszędzie
sentyzibi napisał: A ja znowu tradycyjnie... wygląda na to, iż na weekendy jeszcze jestem niereformowalny. [emoji6] Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka Kliknij aby rozwinąć... Ale wiesz co dobre Bon Jovi górą zawsze i wszędzie
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 16, 2019 #320 U mnie właśnie ta piosenka leci [youtube]DAMM8JVbr8g[/youtube]